Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO LIVE în Piața Cetății: Antonia, Carla’s Dreams, Feli, Nicoleta Nucă și Maxim într-un super concert la Alba Fest

Publicat

Cel mai așteptat eveniment al anului în Alba Iulia, Alba Fest, a avut debutul vineri cu un show incendiar. Mii de oameni au dansat și au cântat cu cei mai în vogă artiști ai momentului. Antonia, Carla’s Dreams, Feli, Nicoleta Nucă și trupa Maxim au fost artiștii care au mișcat întreaga cetate în prima zi de festival.

Albaiulienii și-au sărbătorit ziua cu cei mai ascultați artiști ai momentului. Piața Cetății a fost plină ochi de oameni care și-au dorit să sărbătorească la Alba Fest și să se distreze preț de câteva ore cântând alături de idolii pe care îi văd și îi ascultă zilnic la radio.

Trupa Maxim a fost cea care  dat tomul distracției la ediția din acest an a Alba Fest. Băieții i-au încălzit pe albaiulieni cu piese din repertoriul propriu dar și cu piese alte unor artiști internaționali sau chiar din România.

IMG_7981 Adda Balada, pentru că așa s-a prezentat, a urcat a doua pe scenă și le-a spus celor prezenți că nu a venit singură ci cu bebele pe care urmează să îl nască. Cântă cucu a răsunat în cetate și toți cei prezenți au cântat fiecare vers din piesa lui Grigore Leșe, reinventată de Adda.

A urmat apoi Feli Dononse care le-a mărturisit celor prezenți că deși locuiește acum la București, inima ei a rămas tot la Alba, Sebeșul fiind orașul său natal. Fosta concurentă de la „Vocea României” a încântat publicul cu piese pe care deja oameni de cunoșteau dar și cu melodii noi.

O altă artistă care s-a făcut remarcată tot la un show de televiziune și care a ajuns vineri la Alba Iulia  fost Nicoleta Nucă care a pregătit publicul pentru momentul susținut de Antonia.

IMG_8319 Frumoasa cântăreață a demonstrat să pe lângă imaginea ce cea mai sexy femeie din România, are și talent. Antonia a animat întreaga atmosferă, iar piesele sale au fost cântate de miile de oameni aflați ca concert.

Seara s-a încheiat cu una din cele mai iubite trupe ale momentului. Carla’s Dreams a stins luminile la Alba Fest cu un super show. „Aripile” „Eroina” sau „Sună-mă” cântată alături de Antonia, au creat o adevărată isterie în rândul tinerilor.

Concertele s-au încheiat în jurul orei 00.30, iar cei care au dorit să continue distracția s-au mutat la affter party-ul din club Stage.

Alba Fest continuă sâmbătă când vor ajunge la Alba Iulia, James Arhtur, Willy William și Inna.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Sasu

    sâmbătă, 28.05.2016 at 13:51

    Pozele facute in spate cu artistii de unde le putem lua ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax