Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

FOTO-VIDEO: Centrul Alba Iuliei încă respiră aerul istoriei ceaușiste. Pietonale sparte și pasaje subterane insalubre


Publicat

În condiţiile în care Cetatea Alba Carolina a intrat într-un amplu proces de reabilitare, în alte zone ale Alba Iuliei se mai respiră încă aerul unor amenajări ceauşişte. Un astfel de exemplu este şi centrul municipiului Alba Iulia, mai precis trotuarul dintre Magazinul „Unirea” şi sediul Sucursalei BCR, care riscă să se surpe sub paşii albaiulienilor.

Deşi este o zonă centrală din municipiu, aici, autorităţile locale, preocupate probabil de gestionarea banilor europeni pentru finanţarea unor proiecte atractive pentru turişti, par să fi uitat să-şi mai întoarcă privirea, iar, în locul plăcilor de beton care pavau odată o frumoasă alee de promenadă au răsărit gropi imense. În 2012, pietonalele albaiulienilor pierd teren în faţa traseelor turistice amenajate cu milioane de euro, iar primul care recunoaşte că în centrul oraşului este nevoie de reparaţii capitale este primarul Mircea Hava.

Întrebat dacă intenţionează să investească în reamenajarea zonei din faţa Magazinului „Unirea”, dar şi a pasajului ce face legătura între fostul restaurant „Dal Baffo” şi „Irish Pub” (o altă zonă insalubră şi lăsată în paragină de prea mult timp), Hava vorbeşte de proiecte 3D care vor fi puse în aplicare în viitor, dar „nu mâine”.

Primarul a explicat că „în sfârşit” au fost găsite materialele prefabricate cu care să se paveze zona dintre fosta locaţie a restaurantului „Dal Baffo” ş „Irish Pub”  şi care să reziste pe tipul iernii, deoarece a constatat că plăcile folosite până acum pentru pavarea exterioară nu rezistau în sezonul rece. De la „a găsi” însă şi până la „a face” va mai trece ceva timp. „Nu pot spune că ne vom apuca mâine şi de asta, dar există în proiect să o rezolvăm”, a declarat primarul.

În ceea ce priveşte zona pietonală din faţa Magazinului „Unirea”, Hava susţine că are deja planuri 3D: „Zona aceasta este în proiect la ora asta, avem proiectul 3D, este superb, o să vi-l arăt. Sper ca într-o săptămână sau două şi cei care îl fac să ni-l şi dea şi vom ataca lucrările. Nu vom termina, pentru că este mult de lucru. O parcare, zonă verde îngustată pe partea de trotuar, pentru că trotuarul era mai lat decât şoseaua, deci de făcut un lucru  pentru albaiulieni şi pentru nevoile zonei”, a descris primarul proiectul de transformare a „tranşeelor” din faţa Magazinului „Unirea” în pietonală de secol XXI.

Vă prezentăm mai jos o galerie foto cu zona din centrul municipiului Alba Iulia, la început de 2012:ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

10 Comentarii

10 Comments

 1. Alex Danila

  luni, 26.03.2012 at 23:08

  aveti dreptate, dar, pentru ce mai puneti poze cu trotuare sparte?e clar ca sunt sparte, ca altfel n-ar avea nevoie de reparatii.proiectul cu reabilitarea centrului orasului e unul bun si necesar.dar, oata ce vor incepe lucrarile aici , vor incepe sa comenteze prin ziare liderii acestei opozitii care nu stie decat sa arate cu degetul:roman si albani!

  • scoala generala 7

   marți, 27.03.2012 at 09:02

   alex…..nu inteleg de ce comentezi tot timpul in favoarea lui Hava si arunci cu noroi in opozitie. Sa nu uitam ca esti elev in clasa a VIII-a si nu ar trebui sa faci politica. Ceea ce faci tu este propaganda pentru Hava, o implicare politica. Trebuie sa recunosc ca este o implicare jalnica…daca ajungi de mic sa faci asemenea lucruri.

   Astia sint sustinatorii lui Hava? Un elev de clasa a VIII-a si „aurelian”, un ***** din Spania?

   • Adriana

    marți, 27.03.2012 at 13:06

    Si eu sunt una dintre sustinatorii domnului Hava! Sunt satula sa vad in ziare cum opozitia improasca cu noroi, de dl. Roman nu are rost sa mai vorbim, dansul e pornit pe cearta cu toata lumea, tot spera sa fie votat, sincer, pe mine ma scoate din minti campania agresiva pe care o duce si mai ales ca gaseste nod in papura tuturor. Recunosc ca Alba-Iulia are nevoie de locuri de munca, de investitii, dar de cand este Hava primar orasul a inflorit si cei care improasca zi de zi in ziarele locale sunt doar niste frustrati care probabil ca nu sunt capabili sa faca nici 1% din ceea ce a facut Hava!

    • el conquistador

     marți, 27.03.2012 at 17:25

     daca orasul a inflorit….de ce mai este nevoie de locuri de munca, de investitii? astea le are deja un un oras inflorit. De cind e Hava primar orasul s-a ofilit……

 2. atti

  marți, 27.03.2012 at 11:18

  CRED CA ARTICOL FOARTE BUN, CARE NE ARATA DUM SE FOLOSESTE DIVESIUNEA.A TRECUT 22 ANI DE LA ACEA EPOCA, CINE A TINUT MANA CELOR DE LA PDL CARE AU CONDUS ORASUL SA FACA CEVA???????PLATI CA PROSTI APA DE PLOAIE, SE FURA LA APOMETRE, SE FURA LA ORICE, DECI BANI UNDE AU EVAPORAT???????SE FURA CA IN CODRU SI TOT CEUSESCU E DE VINA PENTRU FURTUL DE 22 ANI IN ROMANIA???????DAR PDL-UNPR-UDMR-MINPRITAT SI CELALALTE PARTIDE NU AU NICI O VINA????????????????????????

 3. el conquistador

  marți, 27.03.2012 at 12:52

  ce aiureli vorbeste primarul
  zice ca o sa faca citez:
  „zona verde ingustata (??????) la trotuar pentru ca trotuarul era mai lat ca soseaua (???????)”

  Omu asta are ceva probleme. Vrea sa ingusteze spatiile verzi pentru ca este trotuarul prea lat.!!!!!! Logica ciudata, pe care cu greu o poti califica in cuvinte civilizate.

  Asta este primar? Un om care ingusteaza spatiile verzi pentru ca este prea lat trotuarul????

  Omul asa vrea sa ne lase fara spatii verzi?????

  Ma abtin sa mai spun ceva pentru ca este groaznic cum gindeste omul asta care se pretinde primar adevarat…desi este doar primarul fratilor Sabau, Elis Pavaje si Florea Grup. Atit. Si ..evident, dusmanul spatiilor verzi.

  • eu

   marți, 27.03.2012 at 15:39

   Daca ai gandi putin ti-ai da seama la ce se refera. Intre Unirea si BCR de la stanga la dreapta este trotuar, spatiu verde IAR trotuar si strada. Ideea e ca cel de-al doilea trotuar sa dispara si sa ramana trotuar, spatiu verde parcare si doua benzi pe sens.

   • el conquistador

    marți, 27.03.2012 at 17:22

    nu ai inteles…era vorba de restringerea spatiului verde. Din ce spui tu nu este restringere. Tu vorbesti cit de cit corect si logic. Dar de ce sa restringa spatiul verde? sa restringa trotuarele……

 4. krougar

  marți, 27.03.2012 at 17:11

  Ei na ce harnicie l-a apucat acum in campanie electorala… dar in anii astia ce a facut domnul primarel? Ca centrul orasului arata aproape ca dupa razboi…Sa nu mai vorbim despre zona Casei Studentiilor, cu pajist pana de curand in care erau nu demult si niste… capre… Nu mai vorbim ca nici primarelul nu zice nimic. Ce se poate totusi retine printre randuri din clipul postat aici? Ca trebuia sa zica si el ceva despre zona asta de care nu s-a ocupat in niciun mandat al sau in ciuda faptului ca se da mare gospodar, ca va face ceva ca deaia are planuri 3d, dar nu chiar acum… adica mai incolo…in viitoarea campanie electorala…Ce sa faca si omul daca a fost intrebat de ziaristi. Dupa ;limbajul trupului se poate observa ca tot ce face e sa spuna niste povesti precum multe altele. Daca era bine intentionat, realiza deja pentru aceste zone insalubre din oras in cei o gramada de ani cat a fost primar, ca aceste probleme nu au aparut peste noapte ci le stim poate de prea mult timp. Pana la urma sunt doar vorbe goale si o sa vedeti ca o sa apara materiale in presa despre ce forumoasa va fi zona, pana dupa alegeri , dupa care lucrariile vor demara cu aceeasi viteza ca si in momentul de fata, adica deloc. Jalnica administratie locala..

  • ITA

   vineri, 25.05.2012 at 02:14

   Krougar ,tu crezi ca tot ce sa realizat pana acum in oras a fost facut numai in campanie electorala?Cred ca nu ai mai iesit din casa de foarte mult timp si nici din Alba Iulia nu ai fost in alt judet sau alte orase ca sa vezi diferenta intre orasul in care probabil locuiesti si altele si atunci sa iti dai cu parerea nu doar sa iti dai cu parerea din ce citesti .Orasul nostru arata foarte bine si mie nu imi este rusine sa spun oricui sa ne viziteze orasul .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Publicitate

EVENIMENT

Patronii de terase care nu respectă regulile impuse de autorități pentru deschidere riscă amenzi uriașe

Publicat

Odată cu deschiderea teraselor, inspectorii ANSVSA anunță că vor face controale stricte pentru a vedea dacă măsurile impuse de guvern sunt respectate de patronii de terase. 

Amenzile pentru cei care nu repectă legea pot ajunge și până la 40.000 de lei dacă sunt prinși de inspectorii ANSVSA. 

Cele mai importante aspecte pe care le vor verifica inspectorii sunt distanța dintre mese, maximul de patru persoane care pot sta la o masă, dar și dacă mesele sunt dezinfectate după fiecare utilizare.

De asemenea, proprietarii de terase nu trebuie să uite de triajul epidemiologic al angajaților care trebuie realizat la intrarea în tură.

CITEȘTE ȘI: VIDEO REPORTAJ Cum arată o terasă din Alba Iulia, pregătită de ”marea deschidere” din 1 iunie. Reguli pentru clienți și personal

”Acolo unde ca urmare a controalelor oficiale se constată nereguli grave care periclitează sănătatea cetățenilor, neglijență sau chiar dispreț față de prevederile legale, se vor aplica sancțiuni, care pot merge până la suspendarea unității respective”, au declarat reprezentanții ANSVSA.

Normele care trebuie respectate la redeschiderea teraselor au fost publicate în Monitorul Oficial, acestea stabilind că nu se va permite accesul clienţilor cu simptome respiratorii.

Mai mult, la o masă vor putea sta maximum patru persoane, dacă nu sunt membri ai aceleiaşi familii şi nu se vor transfera meniuri, solniţe sau alte obiecte de la o masă la alta, urmând să fie făcută dezinfecția după plecarea clienţilor.

În document se arată că trebuie reorganizate circuitele de producţie şi livrare, unde este cazul, trebuie monitorizată starea de sănătate a angajaţilor, dar şi existenţa unui registru de rezervări ale clienţilor, pentru ca în cazul apariţiei unei îmbolnăviri să poată fi făcută ancheta epidemiologică.

De asemenea, trebuie luate măsuri de respectare a distanţei între angajaţi sau, dacă acest lucru nu este posibil, trebuie luate măsuri suplimentare de protecţie (reducerea numărului de angajaţi şi lucrul în ture, folosirea de echipament de protecţie).

VEZI ȘI: La terasă, de la 1 iunie, doar cu rezervare. Autoritățile vor să știe cine stă la masă. REGULI, publicate în Monitorul Oficial

Totodată, curăţenia şi dezinfectarea cu produse biocide a spaţiilor, echipamentelor şi ustensilelor trebuie făcute mai frecvent.

În ceea ce îi priveşte pe clienţi, nu li se va permite accesul celor cu simptome de infecţie respiratorie, iar la intrarea pe terasă şi la grupurile sanitare trebuie să fie puse dispozitive cu substanţe dezinfectante pentru mâini.

De asemenea, se interzice transferul de la o masă la alta al meniurilor, solniţelor, olivierelor şi altor obiecte, care trebuie dezinfectate după plecarea clienţilor de la o masă.

Conform documentului, este interzis şi consumul de alimente în picioare, pentru a se minimiza circulaţia clienţilor pe terasă.

La o masă pot sta maxim patru persoane, cu respectarea distanţei de 1,5 metri între persoane, cu excepţia membrilor aceleiaşi familii, care locuiesc împreună. Între scaunele de la mese alăturate  trebuie să existe o distanţă de minim doi metri.

Locurile se vor ocupa cu rezervare anterioară, pentru a evita aglomeraţia şi a face mai uşoară o eventuală anchetă epidemiologică, dacă aceasta s-ar impune.

Personalul de servire trebuie să poarte mască şi mănuşi, iar mănuşile folosite la servire nu vor fi utilizate la pregătirea mesei.

sursă foto: arhiva alba24, rol reprezentativ.

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO-VIDEO/ ACCIDENT RUTIER la Oarda: O femeie de 80 de ani proiectată în afara mașinii

Publicat

Două autoturisme au fost implicate într-un accident rutier produs duminică, în jurul orei 19.30, în localitate Oarda, în zona benzinăriei Petrom. 

UPDATE 20.00: Victima, o femeie, în vârstă de 80 de ani, a fost proiectată afara din mașină.
La sosirea forțelor de intervenție aceasta prezenta traumatism cranio-cerebral, ulterior a fost preluata de către echipajul SMURD și transportată la UPU Alba.

Din primele informații transmise de ISU Alba, în urma impactului o persoană a fost rănită.

 

Potrivit IPJ Alba, cauza probabilă a accidentului ar fi neacordarea de prioritate.

Știre în curs de actualizare.

 

Citeste mai mult
Publicitate

ADMINISTRATIE

Ziua Copilului, sărbătorită online la Sebeș printr-o tombolă. La Alba Iulia, primaria nu organizează nimic de 1 Iunie

Publicat

ziua copilului

În anii trecuți, Ziua Internațională a Copilului din 1 iunie era sărbătorită la Alba Iulia prin diferite activități interactive, parte din ele organizate de Primăria Municipiului, iar altele de diferite instituții sau asociații.

Anul acesta pademia de coronavirus a anulat toate planurile pentru Ziua Copilului. 

Totuși, cum mare parte din activitățile zilnice s-au mutat în online și Ziua Copilului va fi sărbătorită virtual, dar nu la Alba Iulia, ci la Sebeș. 

Potrivit reprezentanților administrației locale, la Alba Iulia, primăria nu organizează nici un eveniment în online pentru a celebra ziua de 1 Iunie.

Primăria din Sebeș s-a adaptat situației cauzate de noul coroavirus și a hotărât să îi sărbătorească pe cei mici pe internet. Mai exact organizează o tombolă cu premii. Aproape 1000 de copii din Sebeș s-au înscris, până în dimineața zilei de sâmbătă, la tombolă.

VEZI ȘI: Ziua Copilului sărbătorită la Sebeș: Ultima șansă de înscriere la ”Tombola copilăriei”, organizată de primărie

Nu mai puțin de 35 de biciclete, 3 perechi de role, 10 mingi, 100 de rucsaci și măști colorate, vor fi oferite copiilor care au trimis desene, mesaje, cântece și poezii, pentru a marca on-line ziua de 1 Iunie, la Sebeș, transmit organizatorii.

De asemenea și Teatrul de Păpuși „Prichindel” va transmite luni, 1 iunie 2020, începând cu orele 12.00, pe pagina  de Facebook, spectacolul-premieră „O poveste din lumea păpușilor”.

CITEȘTE ȘI: Spectacol online de 1 iunie, de la Teatrul de Păpuși ”Prichindel” din Alba Iulia. Unde poate fi vizionat de către cei mici

sursă foto: arhiva Alba24.ro, rol ilustrativ.

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

VREMEA în ALBA: Prognoza meteo pe zile, 1-7 iunie. Început de vară cu ploi și furtuni. Se mai încălzește, la finalul săptămânii

Publicat

meteo soare nori furtuna

Vremea se răcorește la începutul săptămânii viitoare, apoi se încălzește din nou, în județul Alba. Temperaturile vor urca până la valori de 28 de grade Celsius, în weekendul viitor și va fi chiar mai cald, de data aceasta, la munte.

Vor mai fi ploi și furtuni în următoarele cinci zile, și în zonele mai joase, dar și la altitudini mai mari.

Vă prezentăm prognoza meteo pentru localități din județul Alba, în săptămâna 1-7 iunie:

Luni, 1 iunie

Alba Iulia: minime de 6 grade Celsius, maxime de 17 grade Celsius; câteva averse

Sebeș: minime de 7 grade Celsius, maxime de 16 grade Celsius; câteva averse

Șugag: minime de 4 grade Celsius, maxime de 10 grade Celsius; noros

Oaşa: minime de -1 grad Celsius, maxime de 6 grade Celsius; câteva averse

Aiud: minime de 7 grade Celsius, maxime de 17 grade Celsius; câteva averse

Blaj: minime de 7 grade Celsius, maxime de 17 grade Celsius; câteva averse

Ocna Mureş: minime de 8 grade Celsius, maxime de 17 grade Celsius; câteva averse

Zlatna: minime de 5 grade Celsius, maxime de 15 grade Celsius; câteva averse

Abrud: minime de 3 grade Celsius, maxime de 14 grade Celsius; aversă

Cîmpeni: minime de 3 grade Celsius, maxime de 14 grade Celsius; aversă

Arieşeni: minime de 0 grade Celsius, maxime de 11 grade Celsius; aversă

Cugir: minime de 7 grade Celsius, maxime de 16 grade Celsius; câteva averse

Marţi, 2 iunie

Alba Iulia: minime de 7 grade Celsius, maxime de 16 grade Celsius; câteva averse

Sebeș: minime de 6 grade Celsius, maxime de 16 grade Celsius; câteva averse

Șugag: minime de 2 grade Celsius, maxime de 10 grade Celsius; câteva averse

Oaşa: minime de 0 grade Celsius, maxime de 5 grade Celsius; câteva averse

Aiud: minime de 6 grade Celsius, maxime de 17 grade Celsius; câteva averse

Blaj: minime de 6 grade Celsius, maxime de 17 grade Celsius; câteva averse

Ocna Mureş: minime de 6 grade Celsius, maxime de 16 grade Celsius; câteva averse

Zlatna: minime de 5 grade Celsius, maxime de 15 grade Celsius; câteva averse

Abrud: minime de 2 grade Celsius, maxime de 14 grade Celsius; câteva averse

Cîmpeni: minime de 2 grade Celsius, maxime de 14 grade Celsius; câteva averse

Arieşeni: minime de 1 grad Celsius, maxime de 10 grade Celsius; câteva averse

Cugir: minime de 6 grade Celsius, maxime de 16 grade Celsius; câteva averse

Miercuri, 3 iunie

Alba Iulia: minime de 8 grade Celsius, maxime de 18 grade Celsius; câteva averse

Sebeș: minime de 8 grade Celsius, maxime de 18 grade Celsius; câteva averse

Șugag: minime de 4 grade Celsius, maxime de 12 grade Celsius; câteva averse

Oaşa: minime de 1 grad Celsius, maxime de 7 grade Celsius; câteva averse

Aiud: minime de 7 grade Celsius, maxime de 18 grade Celsius; câteva averse

Blaj: minime de 7 grade Celsius, maxime de 18 grade Celsius; câteva averse

Ocna Mureş: minime de 7 grade Celsius, maxime de 17 grade Celsius; posibil aversă

Zlatna: minime de 7 grade Celsius, maxime de 16 grade Celsius; câteva averse

Abrud: minime de 7 grade Celsius, maxime de 14 grade Celsius; câteva averse

Cîmpeni: minime de 7 grade Celsius, maxime de 14 grade Celsius; câteva averse

Arieşeni: minime de 3 grade Celsius, maxime de 11 grade Celsius; câteva averse

Cugir: minime de 8 grade Celsius, maxime de 18 grade Celsius; câteva averse

Joi, 4 iunie

Alba Iulia: minime de 12 grade Celsius, maxime de 22 grade Celsius; câteva averse

Sebeș: minime de 12 grade Celsius, maxime de 21 grade Celsius; câteva averse

Șugag: minime de 9 grade Celsius, maxime de 15 grade Celsius; câteva averse

Oaşa: minime de 7 grade Celsius, maxime de 11 grade Celsius; câteva averse

Aiud: minime de 12 grade Celsius, maxime de 22 grade Celsius; câteva averse

Blaj: minime de 12 grade Celsius, maxime de 22 grade Celsius; câteva averse

Ocna Mureş: minime de 12 grade Celsius, maxime de 21 grade Celsius; câteva averse

Zlatna: minime de 12 grade Celsius, maxime de 19 grade Celsius; câteva averse

Abrud: minime de 11 grade Celsius, maxime de 17 grade Celsius; câteva averse

Cîmpeni: minime de 11 grade Celsius, maxime de 17 grade Celsius; câteva averse

Arieşeni: minime de 9 grade Celsius, maxime de 14 grade Celsius; averse

Cugir: minime de 13 grade Celsius, maxime de 21 grade Celsius; câteva averse

Vineri, 5 iunie

Alba Iulia: minime de 12 grade Celsius, maxime de 23 grade Celsius; nori și soare

Sebeș: minime de 11 grade Celsius, maxime de 23 grade Celsius; nori și soare

Șugag: minime de 10 grade Celsius, maxime de 18 grade Celsius; nori și soare

Oaşa: minime de 8 grade Celsius, maxime de 12 grade Celsius; nori și soare

Aiud: minime de 12 grade Celsius, maxime de 24 grade Celsius; nori și soare

Blaj: minime de 12 grade Celsius, maxime de 24 grade Celsius; nori și soare

Ocna Mureş: minime de 11 grade Celsius, maxime de 23 grade Celsius; nori și soare

Zlatna: minime de 12 grade Celsius, maxime de 22 grade Celsius; nori și soare

Abrud: minime de 10 grade Celsius, maxime de 20 grade Celsius; nori și soare

Cîmpeni: minime de 10 grade Celsius, maxime de 20 grade Celsius; nori și soare

Arieşeni: minime de 8 grade Celsius, maxime de 16 grade Celsius; nori și soare

Cugir: minime de 11 grade Celsius, maxime de 24 grade Celsius; nori și soare

Sâmbătă, 6 iunie

Alba Iulia: minime de 15 grade Celsius, maxime de 28 grade Celsius; nori și soare

Sebeș: minime de 14 grade Celsius, maxime de 28 grade Celsius; nori și soare

Șugag: minime de 12 grade Celsius, maxime de 23 grade Celsius; aversă/furtună

Oaşa: minime de 12 grade Celsius, maxime de 16 grade Celsius; aversă/furtună

Aiud: minime 15 grade Celsius, maxime de 27 grade Celsius; nori și soare

Blaj: minime de 15 grade Celsius, maxime de 27 grade Celsius; nori și soare

Ocna Mureş: minime de 15 grade Celsius, maxime de 27 grade Celsius; nori și soare

Zlatna: minime de 14 grade Celsius, maxime de 28 grade Celsius; nori și soare

Abrud: minime de 15 grade Celsius, maxime de 24 grade Celsius; nori și soare

Cîmpeni: minime de 15 grade Celsius, maxime de 24 grade Celsius; nori și soare

Arieşeni: minime de 12 grade Celsius, maxime de 21 grade Celsius; aversă/furtună

Cugir: minime de 14 grade Celsius, maxime de 27 grade Celsius; nori și soare

Duminică, 7 iunie

Alba Iulia: minime de 14 grade Celsius, maxime de 23 grade Celsius; furtună

Sebeș: minime de 14 grade Celsius, maxime de 23 grade Celsius; furtună

Șugag: minime de 13 grade Celsius, maxime de 26 grade Celsius; aversă/furtună

Oaşa: minime de 12 grade Celsius, maxime de 21 grade Celsius; aversă/furtună

Aiud: minime de 14 grade Celsius, maxime de 24 grade Celsius; furtună

Blaj: minime de 14 grade Celsius, maxime de 24 grade Celsius; furtună

Ocna Mureş: minime de 13 grade Celsius, maxime de 25 grade Celsius; furtuni

Zlatna: minime de 15 grade Celsius, maxime de 30 grade Celsius; o furtună

Abrud: minime de 14 grade Celsius, maxime de 27 grade Celsius; furtună

Cîmpeni: minime de 14 grade Celsius, maxime de 27 grade Celsius; furtună

Arieşeni: minime de 15 grade Celsius, maxime de 24 grade Celsius; aversă/furtună

Cugir: minime de 14 grade Celsius, maxime de 26 grade Celsius; furtună

sursa: accuweather.com

Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate