Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO – VIDEO: Cerere de căsătorie printre bolizi de sute de cai putere, la Alba Motor Challenge. Cum şi-a surprins un tânăr din Sebeş, logodnica

Publicat

_DSC5890 De mai bine de trei săptămâni a pus la cale momentul în care îşi va convinge logodnica să spună „DA”. Este vorba despre un tânăr din Sebeş, Răzvan Schiau, care „pe o mână” cu un pilot de la Alba Motor Challenge (Tudor Adrian Pop), s-a gândit să îşi impresioneze logodnica cu o cerere în căsătorie mai neconvenţională.

I-a reuşit de minune, pentru că după o cursă în maşina pilotului albaiulian, la finalul destinaţiei, iubita lui, Andreea Airinei a fost emoţionată când a văzut că Răzvan o aştepta printre bolizii de sute de cai putere, cu un buchet de flori şi un inel.

Vineri după-masa, în parcarea din zona spaţiilor Ryma a fost motiv de bucurie pentru o tânără din Lancrăm, Andreea Airinei. Când s-a urcat în maşina pilotului din Alba Iulia, Tudor Adrian Pop nu s-a gândit că la finalul cursei sale va avea parte şi de un moment unic în viaţa ei. Logodnicul ei Răzvan s-a gândit să o ceară în căsătorie chiar printre bolizii de sute de cai putere, care vor concura la Alba Motors Challenge.

_DSC5917 Andreea a mărturisit că surpriza pregătită de logodnicul ei a fost una emoţionantă şi că i-a plăcut „la nebunie”. Nu s-a gândit niciodată că va fi cerută în căsătorie tocmai după ce a a avut parte şi de una din experienţele la care a visat de mult timp: să fie copilot într-o maşină de raliuri şi să simtă andrenalina unei curse, fie ea şi de oraş.

Pilotul albaiulian, Tudor Adrian Pop a spus că a venit în ajutorul lui Răzvan pentru realizarea acestei surprize, după ce tânărul din Sebeş i-a povestit că logodnica lui este pasionată de raliuri.

YouTube video

La Alba Motor Challenge se pare că este o tradiţie a cererilor în căsătorie. Anul trecut, un tânăr din Alba Iulia, pasionat de raliuri a ales tot acest eveniment ca să îşi ceară iubita să îi fie alături pentru restul vieţii.

În perioada 23-24 mai, la Alba Iulia se desfăşoară cel mai important eveniment automobilistic al județului, aflat la cea de-a XI ediție, Alba Motor Challenge. Etapa a doua a Campionatului Național de Viteză în Coastă 2015 promite să fie plină de culoare, într-una dintre cele mai frumoase locații din țară, pe serpentinele de la Straja.

Citeşte şi În weekend, la Straja: ”Alba Motor Challenge, ediția a XI-a”. A II-a etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă. Restricții de circulație

YouTube video

foto: Camelia TOMA, Raul KNALL

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax