Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: „Cerșetor-impostor”, amendat de polițiștii locali din Alba Iulia. Apela la mila publică, în scaun cu rotile, pe mijlocul drumului, într-o intersecţie aglomerată

Publicat

cersetor impostor carucior alba iulia Un cerșetor – impostor care apela la mila publică în diferite zone ale municipiului Alba Iulia a fost depistat, în 14 și 26 iulie, de polițiștii locali. Bărbatul în vârstă de 63 de ani punea în pericol circulaţia rutieră deoarece se deplasa pe carosabil, într-un scaun cu rotile, nefiind o persoană cu dizabilităţi. Acesta a fost amendat cu suma de 300 de lei.

În data de 14 iulie 2017, în jurul orei 19:20, o patrulă a Poliţiei Locale din municipiul Alba Iulia a identificat, la intersecţia bulevardelor Încoronării cu Ferdinand I, pe S.G., în vârstă de 63 de ani, în timp ce apela la mila publică, în zona intersecţiei semaforizate.

Acesta punea în pericol circulaţia rutieră deoarece se deplasa într-un scaun cu rotile, el nefiind o persoană cu dizabilităţi, fapt dovedit prin materialul video efectuat şi prin declaraţia dată de acesta la sediul Poliţiei Locale.

YouTube video

Asupra lui a fost găsită suma de 147,5 RON şi 6 EUR, aceasta fiind confiscată în baza Art.4 Alin (1) din Legea 61/1991, urmând a fi predată Direcţiei Impozite şi Taxe Locale.

S.G. a fost sancţionat cu amendă în valoare de 300 RON în baza Art.3 Alin. (A) din Legea 61/1991.

Cetăţenii municipiul Alba Iulia sunt rugaţi să nu mai încurajeze cerşetoria şi să semnaleze astfel de cazuri la numărul de telefon 0258/989.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Costy

    joi, 27.07.2017 at 16:40

    Bravoo dragiilor. Altceva ce sa lucrati si voi, in afara de a da amenzi la cersetorii. Maine ii din nou la job.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax