Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Cerul s-a luminat în ultima seară a „Zilelor Orașului”. Impresionantele focuri de artificii au încheiat manifestările din Cetate

Publicat

YouTube video

Cerul a fost luminat duminică seara de un spectacol de artificii, oferit de organizatorii Zilelor Municipiului Alba Iulia, celor care au participat la programul de „răsfăț” în cea mai mare cetate din România. Evenimentul va rămâne cu siguranţă în memoria locuitorilor, fiind unul dintre cele mai reuşite momente de acest gen de la ultimele manifestări.

Timp de mai bine de 10 minute, cei prezenți în Piața Cetății au stat neclintiți și au urmărit focul de artificii, care a invadat cerul și care a anunțat sfârșitul „Zilelor Orașului.” Miile de lumini au fost însoțite, ca în fiecare an, de o muzică relaxantă.

Anul acesta, administrația locală a decis ca spectacolul de artificii să aibă loc cu punct de lansare în zona zidurilor din apropierea Porţii a III-a, așadar cea mai frumoasă priveliște au avut-o cei care s-au aflat în apropierea Obeliscului.

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax