Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Cetatea Copiilor s-a deschis la Alba Iulia. Distracție, concursuri și bucurie de ziua copilului

Publicat

Cei mai tineri dintre cetățenii orașului sunt sărbătotiți astăzi la Alba Iulia. Festivalul Cetatea Copiilor, care se desfăşoară în perioada 1-3 iunie, a început vineri dimineța cu un consurs de biciclete și educație rutieră.

VEZI: 1-3 iunie: Cetatea Alba Carolina se transformă în CETATEA COPIILOR. Programul complet al celor trei zile

Un nou prilej de bucurie pentru cei mici, dar şi pentru cei care încă nu au uitat ce înseamnă joaca prinde contur în fiecare an în Cetatea Alba Iulia. Festivalul Cetatea Copiilor este un eveniment unic în România. Organizatorii au  dorit de fiecare dată să atragă atenţia asupra unei teme fundamentale: joaca în aer liber – o necesitate pentru toţi copiii.

 

Într-un spaţiu generos vor fi amplasate corturi, miniterenuri de sport, piste, parcuri gonflabile şi alte echipamente adecvate jocului, spectacolului şi competiţiei.

Începând cu ora 9.00, copiii au fost întâmpinat de poliţişti, în Parcul Custozza din Alba Iulia, unde au participat la activităţi recreative organizate cu sprijinul Primăriei Municipiului Alba Iulia. Copiii au ajuns cu bicicletele la întâlnirea cu poliţiştii, au învăța pe unde pot să circule cu bicicleta, ce reguli trebuie să respect, ar după  au putut să demonstreze că ştiu să circule corect.

„Azi, 1 Iunie, de Ziua Internaţională a Copilului, poliţiştii din Alba au sărbătorit, alături de copii, prin concursuri, jocuri şi activităţi recreative. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba urează tuturor copiilor un sincer „La mulţi ani!”şi o copilărie fericită, lipsită de griji! Seria activităţilor organizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, au continuat şi azi, 1 Iunie, când poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia împreună cu polițiștii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, s-au întâlnit cu sute de copii, în Parcul Custozza din municipiu. Copiii au participat la concursul de biciclete ”Pedalăm şi învăţăm” , au desenat, s-au împrietenit cu poliţiştii şi au primit diplome, cadouri şi dulciuri puse la dispoziţie cu sprijinul Primăriei Municipiului Alba Iulia. În această zi specială, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba le urează tuturor copiilor o copilărie fericită și le adresează un sincer „La mulţi ani!” a transmis IPJ Alba.

Seara s-a încheiat cu o prezentare modă – Școala de modeling Cleopatra Popescu / Scenă, Piața Cetății, iar aproi momente artistice susținute de copiii și tinerii Centrului de Cultură „Augustin Bena” (muzică de fanfară, dansuri de societate, dansuri populare, dansuri moderne, muzică vocală tradițională, muzică ușoară și teatru scurt).

Vezi și 1 Iunie, Ziua Copilului. Cele mai frumoase mesaje, sms-uri şi felicitări care să îi bucure pe cei mici

FOTO- Raul Baciu

 

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax