Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Cinci suspecți, REȚINUȚI în urma unor percheziții la Alba Iulia și Bucerdea Grânoasă, într-un dosar de şantaj. Prejudiciu de 100.000 de euro

Publicat

retinuti Cinci persoane au fost reţinute în urma unor percheziţii derulate joi de polițiștii de investigații criminale din Alba, într-un dosar de șantaj în formă continuată, șantaj, complicitate la șantaj în formă continuată și tăinuire. Prejudiciul reclamat de o persoană din județul Alba a fost în acest caz de 100.000 euro. Cei cinci suspecți au fost duşi la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Alba.

Persoana respectivă a reclamat că, după ce a împrumutat 30.000 de euro de la unul dintre suspecţi, a fost şantajat de acesta şi ceilalţi din grupul vizat, astfel încât în final le-ar fi dat 100.000 de euro. Suspecţii l-ar fi ameninţat că deţin imagini video cu el în ipostaze indecente, pe care le-ar fi arătat familiei, dacă nu ar fi plătit.

pol Potrivit IPJ Alba, la data de 6 iulie, poliţiştii de investigaţii criminale au efectuat 9 percheziţii domiciliare la 5 suspecţi de comiterea infracțiunilor de șantaj în formă continuată, șantaj, complicitate la șantaj în formă continuată și tăinuire, prejudiciul reclamat de persoana vătămată, B.A. de 57 de ani din judeţul Alba, fiind de 100.000 euro.

Cu ocazia efectuării celor 9 percheziții domiciliare, la locuințele suspecților: T.I. de 50 de ani, I.T. de 30 de ani, T.S. de 27 de ani, T.M. de 29 de ani, toţi din Alba Iulia şi la S.I. de 34 de ani din Bucerdea Grânoasă, judeţul Alba, precum şi la sediile societăților administrare de către unul dintre suspecţi, respectiv T.I de 50 de ani au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe bunuri (laptop-uri, o unitate PC, telefoane mobile, dispozitive de stocare si înregistrare), sume de bani și înscrisuri.

După terminarea perchezițiilor, în baza mandatelor de aducere emise de către organele de cercetare penală ale poliției judiciare, suspecții au fost conduși la sediul I.P.J. Alba, în vederea audierii.

Ulterior, față de toți cei 5 suspecți a fost dispusă măsura preventivă a reținerii pe o perioadă de 24 de ore, aceștia fiind depuși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Alba.

În continuare în prezenta cauză penală, organele de cercetare penală ale poliției judiciare au propus punerea în mișcare a acțiunii penale față de cei 5 suspecți, pentru săvârșirea infracțiunilor de șantaj în formă continuată, șantaj, complicitate la șantaj în formă continuată și tăinuire, urmând, ca vineri, 7 iulie, să fie prezentați de către Parchet Judecătoriei Cîmpeni cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi si libertăți.

În data de 7 aprilie, B.A. de 57 de ani din judeţul Alba a sesizat poliţia cu privire la faptul că este şantajat de mai multe persoane.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a constat că, în cursul anilor 2009-2011, persoana vătămată a împrumutat aproximativ 30.000 euro, în mai multe tranșe, de la T.I de 50 de ani din Alba Iulia.

Ulterior anului 2011, persoana vătămată a achitat suma de bani datorată, însă T.I a continuat să îi solicite acesteia și alte sume de bani, amenințându-l pe B.A. că deține o filmare cu acesta în ipostaze indecente care va fi divulgată membrilor familiei sale.

Astfel, în perioada iunie 2016 – martie 2017, persoana vătămată a achitat suspecţilor, în mai multe tranşe, suma de aproximativ 100.000 euro.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Costy

    vineri, 07.07.2017 at 21:02

    Barabantu ii fruntea…

  2. barbantan

    vineri, 07.07.2017 at 23:47

    TIGANI CARE NU AU MUNCIT DE CAND SE STIU… TRAIESC DIN CAMATA SI BANI NEGRI… SA LI SE CONFISTE TOT CE NU POT JUSTIFICA …GUNOAIE ALE SOCIETATII…BISNITARI DE DOI LEI…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax