Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Cinci tineri din Alba, răniţi într-un ACCIDENT grav în judeţul Mureş. Maşina în care se aflau s-a izbit de un cap de pod

Publicat

14606290_710636632418221_5289927411408815923_nCinci tineri din Alba au fost răniţi într-un accident grav petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică în judeţul Mureş. Un tânăr de 21 de ani din Şona a intrat cu maşina într-un capăt de pod, în afara localităţii Corneşti.

Potrivit IPJ Mureş, accidentul s-a petrecut în jurul orei 2.00, în noaptea de sâmbătă spre duminică (8/9 octombrie), pe DJ 107, în afara localităţii Corneşti. Un tânăr de 21 de ani din Şona, aflat la volanul unui autoturism, a pierdut controlul maşinii, din cauza vitezei, într-o curbă la stânga, a ieşit în afara carosabilului şi a lovit un cap de pod.

Cinci persoane au fost rănite în accident. Şoferul şi alţi trei minori au suferit leziuni grave, iar al cincilea pasager a fost rănit uşor.

La faţa locului au intervenit echipaje de la Ambulanţă şi ISU Tg. Mureş (SMURD), pentru scoaterea răniţilor din maşină şi primele îngrijiri medicale.

Maşina implicată în accident este marca Ford.

Patru dintre tineri au fost răniţi grav (fracturi, leziuni la coloană sau la cap) şi au fost transportaţi la spital, în Târgu Mureş.

sursa foto-video: Facebook

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax