Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

FOTO VIDEO: Circulația pe DN 67 C Transalpina a fost reluată. Autoritățile au reușit să degajeze zona alunecărilor de pietre

Publicat

Traficul pe Transalpina DN 67 C a fost reluat joi dimineață, în jurul orei 7:30, după ce utilajele trimise la fața locului au reușit să degajeze carosabilul.

O alunecare de stânci a cauzat miercuri seară închiderea circulației mai sus de Șugag. Autoritățile au intervenit, încercând să elibereze zona, dar fără succes.

Instituța Prefectului a anunțat miercuri seară că din cauza pericolului prezentat de vizibilitatea redusă pe timpul nopții, lucrările au fost sistate până dimineața.

Alunecarea s-a produs în jurul orei 21.00, în zona kilometrului 105 (aproximativ 10 kilometri mai sus de Șugag), într-o zonă în care acest lucru se întâmplă destul de frecvent.

Administratorul drumului SDN Alba a luat măsuri pentru oprirea circulației rutiere în scopul protejării persoanelor care tranzitează zona.

Foto video: Instituția Prefectului Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax