Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO – VIDEO | Clement Negruţ: „Este exclus ca de la 1 septembrie să avem ocolitoarea Sebeşului”. Vezi cum își justifică deputatul teoria

Publicat

YouTube video

„Este exclus ca de la 1 septembrie să avem ocolitoarea Sebeşului”, a declarat deputatul PDL Alba, Clement Negruţ. Dacă la începutul lunii august, directorul CNADNR Secţia Alba, Liviu Hondola, anunţa că vom putea circula pe centura Sebeşului începând cu luna septembrie, Negruţ spune că va fi finalizată „pe la mijlocul lunii octombrie”.

Clement Negruţ susţine că pe trosonul Vințu de Jos – Cut, cu o lungime de 19 km „asfaltul este turnat în proporţie de 65%, iar plăţile sunt în urma execuţiei cu 20%”.

După întârzierea finalizării autostrăzii cu şapte luni, acum „constructorii sunt puşi sub presiune”, susţine Negruţ. Şi cum „graba strică treaba”, această constrângere ar duce la o repezeală a lucrărilor, care din punct de vedere tehnic ar putea agrava construcţia, a precizat deputatul PDL Alba.

Un punct critic al tronsonului II este tunelul de peste calea ferată, care în principiu era gândit pentru două linii de cale ferată, iar la solicitarea reprezentanţilor unor companii din Sebeş s-a cerut modificarea proiectului prin lărgirea tunelului pentru o a treia cale ferată. La acest punct, deputatul PDL Alba spune că îngreunarea construcţiei este cauzată şi de linia electrică de 27 V, care nu este deconectată. La tunel nu au fost turnate riglele, adică suporţii unde se pun grinzile, peste care trebuie turnată placa de beton şi apoi turnat asfaltul.

„La lotul rutier de la Lancrăm, care se spune că trebuie să fie gata, după declaraţia domnului Roman, la jumătate lunii august şi vă spun că mai repede de 1-2 septembrie nu va fi gata acest lot rutier de la Lancrăm, care cuprinde două sensuri giratorii. Bretelele de acces din zona sensului giratoriu de la Sebeş nu sunt nici ele finalizate”, spune Negruţ.

Deputatul PDL Alba a exemplificat şi zone cu puncte critice, luând în considerare instabilitatea terenului, respectiv la Câlnic şi între Câlnic şi Cunţa.

Ca şi o concluzie, Negruţ spune că „ să circulăm în condiţii de siguranţă maximă şi de respectare în întregime a elementelor tehnice şi de construcţie a tronsonului de autostradă de 19,745 de km, mai repede de luna octombrie nu se va întâmpla acest lucru, cu respectarea termenelor de plată, pentru că execuţia lucrărilor este în avans faţă de plăţi cu 20%, deci oamenii ăştia lucrează propriu-zis pe datorie”.

 

 

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Lulu Clema

    joi, 22.08.2013 at 22:09

    Ioai ! Da unde ai fist pana amu ? Tu ,marele specialist politic in autostrazi….daca nu te aratai nu se gata autostrada….ce bine ca iara-ti dai cu parerea….

  2. Maia

    vineri, 23.08.2013 at 08:35

    Pentru Lulu Clema
    Am senzatia ca negi implicarea lui Negrut in acest proiect.Daca nu stii,nu este tarziu sa afli ca datorita acestui politician se realizeaza aceasta lucrare .De peste 20 de ani nimeni nu s-a gandit ca Sebesul este sufocat de trafic si toti alesii locali s-au multumit sa se bucure de functii si in urma lor,NIMIC ! A trebuit sa vina cineva din afara orasului ca sa faca ceva pentru orasul acesta.
    BRAVO, NEGRUT!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax