Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO UPDATE: Coloane de maşini pe DN1, după ACCIDENT la Teiuş. Un TIR a ajuns în şanţ, iar circulaţia în zonă a fost îngreunată

Publicat

tir sant 6Un TIR ajuns în şanţ, la Teiuş, a îngreunat considerabil circulaţia, marţi după-amiaza pe DN1, între Alba Iulia şi Aiud. Potrivit unor şoferi aflaţi în trafic, coloanele de maşini se întindeau pe mai mulţi kilometri din zona Oiejdea până la Gîrbova.

Potrivit Poliţiei, nu au fost persoane rănite, iar, din primele date, TIR-ul a ajuns în afara carosabilului după ce şoferul a pierdut controlul volanului.

Din cele relatate de conducători auto din zonă, se circula pe o singură bandă, astfel că traficul rutier era îngreunat.

Accidentul s-ar fi petrecut în jurul orei 16.00.

UPDATE: TIR-ul ce transporta containere cu deşeuri de sticlă a ajuns în şanţul de pe marginea drumului, lângă casele aproape de intrarea în Teiuş dinspre Cluj. A blocat o bandă, astfel că traficul s-a derulat alternativ.

YouTube video

 

Imaginile ne-au fost transmise de cititori Alba24, cărora le mulţumim.

YouTube video

UPDATE: În jurul orei 18.30, camionul a fost scos din şanţ, cu ajutorul unor echipe de tractări cu utilaje speciale. Potrivit unor cititori, se circula însă în coloane şi la ora 19.00.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. albaiulian

    miercuri, 07.09.2016 at 09:12

    Un asemenea incident a bulversat complet circulatia pana in jurul orei 20,00.Coloana se intindea pana la aiud,a fost un haos de nedescris.Este forma tipica de activitate a Politiei,in speta a politiei Teius,incapabila sa gestioneze un incident minor.Circulatia trebuia decongestionata in maxim o ora!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax