Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO-FOTO: Compania belgiană VCST Automotive Production a împlinit 5 ani de activitate la Alba Iulia

Publicat

VCST a împlinit 5 ani de activitate. Evenimentul aniversar a fost organizat sâmbătă, 14 iulie, și a adus împreună membrii ai managementului internațional al BMT Drive Solutions, oficialități locale și managementul local al VCST Automotive Production Alba Iulia.

„Drumul spre succes și recunoaștere este întotdeauna plin de provocări. Consider că am dovedit deja, de-a lungul tuturor acestor ani, că echipa noastră devine mai puternică în fiecare zi, expertiza și abilitățile noastre sunt în creștere, cel puțin la fel de repede ca și afacerea noastră. Nu este o cale ușoară și doar cei puternici reușesc și pot deveni parte din viitor. În toți acești ani, am învățat că atitudinea pozitivă, încrederea și angajamentele față de obiectivele noastre comune și procesul de învățare continuă, ne fac mai puternici și mai bine pregătiți pentru viitor.

Cu această ocazie, trebuie să remarc creșterea accelerată a fabricii, bazată pe eforturile noastre susținute și a colegilor noștri de la departamentele de la nivel global și, nu în cele din urmă, creșterea de investiții. Este motivul pentru care toți cei care au contribuit la aceste realizări trebuie să fie mândri pentru realizarea lor, cu toată că am sacrificat, uneori, echilibrul între viața personală și cea profesională.” – a subliniat Managerul General al VCST Automotive Production Alba Iulia, Corneliu Pricope.

VCST Automotive Production Alba Iulia a fost înființat în luna iulie a anului 2013 și este parte a Grupului Industrial Belgian BMT – Divizia Drive Solutions.

Portofoliul de clienți al VCST s-a diversificat, firma desfășurând colaborări cu nume importante din industria de automotive, precum Audi și Porsche, extinzând totodată și colaborarea cu compania Ford, păstrând în același timp, colaborările cu clienți importanți din portofoliu, precum General Motors, DAF, Perkins sau Volkswagen.

Planurile de investiții din ultimii trei ani, care susțin dezvoltarea și creșterea cifrei de afaceri a VCST, includ investiții de peste 42 de milioane de RON în 2016, peste 30 de milioane de RON în anul 2017, iar pentru anul 2018 sunt estimate investiții de peste 40 de milioane de RON.

Din totalul investițiilor efectuate în 2017, aproximativ 18,5 milioane de RON reprezintă extinderea spațiilor de producție, a celor sociale, spațiilor pentru birouri și cantina pentru angajați.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax