Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO-FOTO: Compania belgiană VCST Automotive Production a împlinit 5 ani de activitate la Alba Iulia


Publicat

VCST a împlinit 5 ani de activitate. Evenimentul aniversar a fost organizat sâmbătă, 14 iulie, și a adus împreună membrii ai managementului internațional al BMT Drive Solutions, oficialități locale și managementul local al VCST Automotive Production Alba Iulia.

„Drumul spre succes și recunoaștere este întotdeauna plin de provocări. Consider că am dovedit deja, de-a lungul tuturor acestor ani, că echipa noastră devine mai puternică în fiecare zi, expertiza și abilitățile noastre sunt în creștere, cel puțin la fel de repede ca și afacerea noastră. Nu este o cale ușoară și doar cei puternici reușesc și pot deveni parte din viitor. În toți acești ani, am învățat că atitudinea pozitivă, încrederea și angajamentele față de obiectivele noastre comune și procesul de învățare continuă, ne fac mai puternici și mai bine pregătiți pentru viitor.

Cu această ocazie, trebuie să remarc creșterea accelerată a fabricii, bazată pe eforturile noastre susținute și a colegilor noștri de la departamentele de la nivel global și, nu în cele din urmă, creșterea de investiții. Este motivul pentru care toți cei care au contribuit la aceste realizări trebuie să fie mândri pentru realizarea lor, cu toată că am sacrificat, uneori, echilibrul între viața personală și cea profesională.” – a subliniat Managerul General al VCST Automotive Production Alba Iulia, Corneliu Pricope.

VCST Automotive Production Alba Iulia a fost înființat în luna iulie a anului 2013 și este parte a Grupului Industrial Belgian BMT – Divizia Drive Solutions.

Portofoliul de clienți al VCST s-a diversificat, firma desfășurând colaborări cu nume importante din industria de automotive, precum Audi și Porsche, extinzând totodată și colaborarea cu compania Ford, păstrând în același timp, colaborările cu clienți importanți din portofoliu, precum General Motors, DAF, Perkins sau Volkswagen.

Planurile de investiții din ultimii trei ani, care susțin dezvoltarea și creșterea cifrei de afaceri a VCST, includ investiții de peste 42 de milioane de RON în 2016, peste 30 de milioane de RON în anul 2017, iar pentru anul 2018 sunt estimate investiții de peste 40 de milioane de RON.

Din totalul investițiilor efectuate în 2017, aproximativ 18,5 milioane de RON reprezintă extinderea spațiilor de producție, a celor sociale, spațiilor pentru birouri și cantina pentru angajați.Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Publicitate

EVENIMENT

ALBA: Un nou caz COVID, confirmat în ultimele 24 de ore. Incidența actualizată în localitățile din județ

Publicat

A fost raportat încă un caz COVID nou în județul Alba, potrivit datelor transmise de Direcția de Sănătate Publică (DSP) Alba, vineri, 23 iulie.

Cazul nou este în comuna Săliștea.

De la începutul pandemiei, în județul Alba au fost confirmate 21.398 cazuri, 20.670 persoane vindecate și 713 decese.

Joi, în Alba au fost prelucrate în total 292 de teste (93 la DSP și 199 la SJU).

Numărul total de teste efectuate până în prezent în județ a ajuns la 235.686.

Incidența cazurilor COVID la 14 zile în județul Alba este de 0,01 (anterior 0,01).

Situația pe localități – Rata incidenței cazurilor noi COVID-19 la 14 zile (județul Alba, perioada de referință 9-22 iulie):

Mediul urban:

Localitate – cazuri la 14 zile – incidența cazurilor COVID-19:

Aiud – 1 caz – 0,04 (anterior 0,04)

Alba Iulia – 1 caz – 0,01 (anterior 0,01)

Abrud – 0 cazuri – 0,00 (anterior 0,19)

Baia de Arieș – 0 cazuri – 0,00 (anterior 0,00)

Blaj – 0 cazuri – 0,00 (anterior 0,00)

Câmpeni – 0 cazuri – 0,00 (anterior 0,00)

Cugir – 0 cazuri – 0,00 (anterior 0,00)

Ocna Mureș – 0 cazuri – 0,00 (anterior 0,00)

Sebeș – 0 cazuri – 0,00 (anterior 0,00)

Teiuș – 0 cazuri – 0,00 (anterior 0,00)

Zlatna – 0 cazuri – 0,00 (anterior 0,00)

Notă: Potrivit metodologiei în vigoare ”prin incidenţa cumulată la 14 zile se înţelege incidenţa cumulată a cazurilor calculată pe un interval de 14 zile, cuprins între a 17-a zi şi a 3-a zi, anterioare datei în care aceasta se realizează, prin raportare la cifra reprezentând suma persoanelor cu domiciliul sau reşedinţa în localitatea de referinţă, comunicată comitetului judeţean/al municipiului Bucureşti pentru situaţii de urgenţă de către Direcţia pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, prin structurile teritoriale judeţene, în prima zi lucrătoare a săptămânii, la ora 16.00”.

Citeste mai mult
Publicitate

CÂMPENI

Femeie din Câmpeni, amenințată cu moartea de prietenul ei. Polițiștii i-au deschis bărbatului dosar penal

Publicat

Polițiștii din Câmpeni au emis un ordin de protecție provizoriu față de un bărbat care și-ar fi amenințat concubina. S-a ales cu dosar penal, pentru amenințare.

Potrivit IPJ Alba, joi, 22 iulie, polițiștii din Câmpeni au fost sesizați prin 112, de către o femeie de 32 de ani, din Câmpeni, cu privire la faptul că ar fi fost amenințată cu moartea și cu acte de violență, de către concubinul ei.

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului și a răspunsurilor date de victimă, față de bărbatul de 40 de ani, din Câmpeni, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, pe o perioadă de 5 zile și i-au interzis să se apropie de femeie.

Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare.

Citeste mai mult
Publicitate

ADMINISTRATIE

Acces la mall pentru persoanele nevaccinate, doar în timpul săptămânii, nu și în weekend. Ce restricții sunt discutate la Guvern

Publicat

Una dintre variantele discutate în coaliția de guvernare pentru stimularea vaccinării ar fi ”program” separat de acces la mall pentru clienți.

Vicepremierul Dan Barna a declarat vineri că una dintre măsuri este accesul diferențiat la unele „servicii neesențiale” precum la mall.

„Am discutat în ședința coaliției, au fost prezentate mai multe variante. Asupra unora dintre ele premierul și-a exprimat susținerea. E clar că trebuie să venim cu măsuri pe modelul altor state europene astfel încât să încurajăm vaccinarea. Probabil valul 4 va avea un efect de stimul.

Vezi și Măsuri de încurajare a vaccinării discutate în Coaliție: vouchere de vacanță sau tombole pentru utilaje agricole și mașini

Sunt două tipuri de demersuri, cele de încurajare și stimulare, dar și acele măsuri pentru cadre medicale ca existența vaccinării să fie o condiționalitate sau la servicii neesențiale, în weekend să meargă la mall doar persoanele vaccinate, restul în cursul săptămânii”, a declarat Dan Barna.

sursă: stiripesurse.ro

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

Avertizare CERT-RO pentru românii care merg în Grecia. La ce trebuie să fie atenți când completează formularul PLF

Publicat

Românii care merg în Grecia și trebuie să completeze formularul solicitat la intrarea în această țară sunt atenționați să utilizeze doar portalurile oficiale, deoarece au apărut site-uri care pot colecta date personale și informații financiare, atenționează specialiștii CERT-RO.

Potrivit Centrului Naţional de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică (CERT-RO), cei care călătoresc sau plănuiesc să se deplaseze în Grecia trebuie să fie atenți unde își introduc datele pentru generarea formularului necesar la intrarea în țară.

”Cei care călătoresc sau plănuiesc să se deplaseze în Grecia trebuie să fie atenți unde își introduc datele pentru generarea formularului necesar pentru intrarea în țară. Site-ul oficial, recomandat inclusiv de Ministerul Afacerilor Externe, este https://travel.gov.gr.

Au apărut deja site-uri care pot profita de neatenția utilizatorului pentru a-i colecta date cu caracter personal sau date financiare, așa cum putem observa în imaginile de mai jos.

Evitați accesarea surselor neoficiale și nu furnizați date pe astfel de site-uri! Mai mult, în acest caz utilizatorului i s-au cerut inclusiv date de card, deși în mod normal formularul NU specifică necesitatea oferirii acestor detalii”.

Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate