Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Compania CTC a lansat la Alba Iulia o linie de produse de papetărie și birotică, sub brandul Cetății „Alba Carolina”

Publicat

IMG_1286La Alba Iulia a fost lansată joi, 1 septembrie, o linie de produse de papetărie și birotică realizate de compania albaiuliană Cora Trade Center (CTC), care poartă însemnul original și imaginea Cetății „Alba Carolina”. Colecția de caiete de 48 de file, caiete studențești, agende, pixuri sau registre este inspirată din povestea Cetății.

„Suntem mândri să fim una dintre companiile din Alba Iulia care am pus umărul la dezvoltarea Cetății. Dorim ca în următoarea perioadă să avem un real succes cu aceste produse. Este vorba despre produsele noastre de birotică și papetărie, produse pe care le-am scos pe piață sub brandul Rosetta, brandul nostru propriu, aceste produse fiind făcute în tipografia noastră. Am reușit în acest an să scoatem o linie de zece produse, printre care caiete de 48 de file, caiete studențești, agende, pixuri, registre”, a transmis Cosmin Stanciu, managing partner CTC.

IMG_1317Reprezentanții companiei au transmis că doresc ca în anul 2017 să scoată minim 50 de produse pe care să le multiplice la cel puțin un milion de repere. Toate acestea vor fi distribuite la nivel național, pe toată piața din România.

„Este un moment oportun să profităm de șansa de a face parte din Alba Iulia, cealaltă capitală. Este momentul acum, în parteneriat cu Primăria Alba Iulia, să ne implicăm în promovarea acestui obiectiv turistic care este Cetatea Alba Carolina. Avem peste 1.000 de clienți activi în toată țara și credem că produsele noastre vor fi cele care vor ajuta la promovarea acestui brand, atât în țară cât și în exterior. Avem expunere internațională în peste 15 țări din Europa prin partenerii noștrii și toți acești parteneri vor primi o bucățică din Alba Iulia la fiecare interacțiune pe care o vor avea cu noi”, a transmis Mariel Petric, managing partner CTC.

YouTube video

Primarul Mircea Hava a transmis că inițiativa aparține companiei albaiuliene Cora Trade Center.

„M-am bucurat foarte mult că există această inițiativă. Este o promovare deosebită și este o promovare gratis. Municipiul nu plătește nimic, pune la dispoziție Manualul de Branding, logo-ul și sigla, care sunt publice, până când o să vedem noi, dar deocamdată sunt publice, și cei care doresc promovează. E cea mai tare promovare pe care se face cu un produs. Au apărut o grămadă de lucruri, pe noi ne bucură foarte mult. Aș dori să apară și tricouri, șepci, nu să le facă municipiul, cineva să dorească să construiască și pe urmă să facă ce vrea, să le vândă, să le exporte”, a spus primarul Mircea Hava, prezent la lansarea oficială a liniei de produse de papetărie și birotică.

IMG_1321Produsele au fost finalizate în luna august, iar începând din luna septembrie, prin rețeaua de distribuție, vor ajunge în toată țara. Caietele sunt create de departamentul de imagine și creație propriu al CTC.

„Vom crea o gamă întreagă de produse cu scopul de a descoperi Alba Iulia. Vom introduce produse diferite, fiecare cu imagini diferite, fiecare reprezentând un obiectiv diferit din oraș și să contribuim în felul acesta ca toți cei care ne vizitează și toți cei care locuiesc aici să cunoască istoria orașului, să cunoască istoria clădirilor și ce s-a întâmplat aici de-a lungul anilor”, a declarat Mariel Petric.

Primarul municipiului Alba Iulia a transmis că și-ar dori să vadă un manual de istorie „adevărată, corectă”.

„Ceea ce vreau, legat de Alba Iulia, vreau să văd un manual de istorie, istorie adevărată, corectă. O poveste scurtă, desenată frumos. Noi avem aproape totul, dar e cam greu să îl introducem. E un proiect al meu și o să îl pun în aplicare”, a mai spus primarul Mircea Hava.

Compania Cora Trade Center (CTC) a fost înființată în anul 2005, în Alba Iulia. Încă de atunci atenția a fost îndreptată către dezvoltare continuă și soluționarea eficientă a problemelor clienților CTC.

Erich Krausse, Herlitz, Xerox, Vibac – devin în 2009 partemeri ai CTC. Un pas important care dovedește nevoia de perfecționare și de a aduce calitate clienților companiei.

În anul 2010, Cora Trade Center înregistrează prima marcă proprie de produse de papetărie, la OSIM, sub numele de Rosetta. Articolele sunt produse integral în tipografia proprie, Golden Soul, și au fost create spre a aduce un plus de valoare și culoare, prin calitatea materialelor, tuturor clienților.

Un proces continuu de creștere, un număr mare de obiective atinse și încă pe atâta energie pentru proiecte viitoare, au plasat compania Cora Trade Center în topul celor mai bune companii de distribuție din domeniul papetăriei, biroticii și serviciilor complementare.

În anul 2015, CTC devine partener autorizat Microsoft și deschide primul magazin offline de birotică și papetărie în Alba Iulia, orașul de suflet al companiei. Numărul mare de parteneri ai CTC se întinde în 2016 pe tot teritoriul României, făcând astfel ca fiecare produs Rosetta să ajungă mai aproape de fiecare client individual, aducând soluții pentru școală sau birou.

Din dorința de consolidare a brandului cetății „Alba Carolina”, CTC lansează în 2016 linia proprie de produse de papetărie și birotică, care poartă însemnul original și imaginea cetății. Frumusețea imaginilor subliniază elemente care susțin dorința de a construi ceva puternic într-un oraș în continuă dezvoltare, asemeni companiilor care își desfășoară activitatea aici.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax