Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Concert Corala „Armonia” la Catedrala Romano-Catolică „Sf. Mihail” din Alba Iulia

Publicat

YouTube video

În cadrul programului Festival de România de la Alba Iulia, la Catedrala Romano-catolică „Sfântul Mihail” s-a desfăşurat un concert prezentat de Corala „Armonia” din Baia Mare. Şi acest eveniment a adunat sute de persoane care au ascultat cu admiraţie interpretarea corului.

1 Decembrie * PROGRAM Festival de România * Ziua Națională

Concertul a început luni seara, după ora 18.00 şi a cuprins piese religioase, ce au întregit semnificaţiile sărbătorii Sfântului Andrei şi perioadei Crăciunului, care se apropie. Un concert extraordinar a adus bucurie în sufletele celor prezenţi, care au putut asculta şi de această dată o interpretare deosebită de muzică de calitate, în catedrala romano-catolică.

Programul sărbătorii de 1 Decembrie continuă marţi la Alba Iulia cu alte manifestări interesante pentru albaiulieni şi vizitatori.

Vezi FESTIVAL de ROMÂNIA 2015: PROGRAMUL manifestărilor de 1 Decembrie la Alba Iulia. Paradă militară, concert Voltaj, spectacole

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax