Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Concert – expoziție „Între două lumi”, la Teatrul de Păpuși „Prichindel”

Publicat

YouTube video

Centrul de Cultură „Augustin Bena” a organizat în acest sfârșit de săptămână cea de a V-a ediție a concertului-expoziție „Între două lumi”. Din programul evenimentului ce a avut loc sâmbătă, 10 noiembrie, de la ora 19.00, au făcut parte concertul de jazz standard susținut de formația Caffe Noir, dar și o inedită expoziție de pictură cu lucrări aparținând artiştilor Costel Bogatu, Dan Vifor Pichiu, Daniela Florescu Csiri, Dumitru Iepure, Ioan Maric, Ioana Raica, Iuliana Rusu, Maria Gosoiu, Dumitru Ștefănescu-Ștef, Tibi Balasz.

Evenimentul a avut loc la Teatrul de Păpuși „Prichindel”, iar intrarea a fost liberă.

„Ce au în comun muzica și PICTURA? Adevărul este că ar fi și mai interesant dacă ne-am întreba ce nu au în comun – iată un prim pas: muzica se aude, pictura se vede – ambele formează stratul nescris al armoniei pământului cu bolta cerească.

Pământul este cea mai fantastică pictură, cel mai strălucitor portret al vieții în diversitate. Muzica este, cu siguranță, chiar rădăcina împăcării pământului cu Măria Sa Cerul. Astfel fiind spus, ele și-au dat mâna în eternitate, merg împreună, văzut și nevăzut și se revarsă în inimi floare de leac. Binecuvântată fie această floare de leac, hrana vie a sufletului percepută și în programul acesta în sintagma: <Între două lumi>”, Ion Mărginean – scriitor.

Evenimentul a fost organizat de Centrul de cultură „Augustin Bena” și Consiliul Judeţean Alba, în parteneriat cu Teatrul de păpuși „Prichindel”.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. artist iuliana rusu

    vineri, 14.02.2014 at 17:25

    VA ANUNTI IUBITII MEI PRIETENI, ARTISTI ,CA AM FOST OPERATA IN LUNA DECEMBRIE DE O BOALA NECRUTATOARE,DAR AZI VA SPUN CA MAI AM SANSA LA VIATA,DESI SANATATEA NU PERMITE CATE ASI VOI SA FAC,” CERCUL DE PICTURA DIN BIBLIOTECA JUDETEANA CONSTANTA FUNCTIONEAZA” SUB CONDUCEREA MEA SI SPER SA CONTINU-I EXPERIENTA; CANCERUL POATE FI VINDECAT PRIN TERAPIE CHINETO SI CREATIVITATE ARTISTICA,.ACE-I CARE M-ATI CUNOSCUT LA EXPOZITIILE DE LA ZIUA ROMANIEI VA SALUT.DE LA CONSTANTA IN SPECIAL PE DOMNUL DIRECTOR CARE ANI DE A RANDURI NE A SUSTINUT,ALATURI DE PRIMARIA ALBA,

  2. artist iuliana rusu

    vineri, 14.02.2014 at 17:28

    AM PARTICIPAT LA EXPOZITIE”INTRE DOUA LUMI LA TEATRUL DE PAPUSI”PRICHINDEL””

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax