Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO | Concert „fulgerător” în Sala Unirii la Alba Jazz: Duo Luiza Zan și Jimmy Cserkesz

Publicat

YouTube video

Sala Unirii din Alba Iulia s-a „impregnat” duminică seară de muzica puternică, elegantă, cântată din adâncul sufeltului, de către Duo Luiza Zan și Jimmy Cserkesz din București, la voce și chitară, în ultima seară a Festivalului Alba Jazz. Cu o forță și o inspirație excepționale, cei doi artiști au reușit să „trezească” muzica din aproape fiecare spectator.

Timp de mai bine de o oră, Luiza Zan (voce )și Jimmy Cserkesz (chitară) au cântat piese jazz standard, jazz contemporan, jazz nou, jazz cu influențe din folclorul românesc, bossa nova, RnB, funk și chiar rock, din repertoriul unor muzicieni internaționali cum ar fi Roy Hargrove, Chick Corea. Cei doi au interpretat și câteva piese compuse de Luiza Zan, „Bărcuța de hârtie” sau „Tell me”, inspirate din fotografii sau imagini.

Duminică, 19 mai, s-a împlinit exact un an de când Luiza Zan a cântat la Alba Iulia, la prima ediție a Festivalului Alba Jazz. În cinstea acestui moment, aceasta le-a mulțumit „organizatorilor-prieteni pentru că au reușit să facă un asemenea festival la Alba Iulia, care dă peste nas tuturor festivalurilor de jazz din România”.

Vedeți mai jos câteva imagini:

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax