Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Concert pentru chitară susținut de Orchestra de Cameră a Județului Alba și Stan Zamfirescu în ultima zi a Festivalului de Jazz

Publicat

YouTube video

Ultima seara a Festivalului de JAZZ de la Alba Iulia a adus pe scenă un concert extraordinar al Orchestrei de Cameră a Județului, alături de cunoscutul chitarist Stan Zamfirescu. Deși vremea nu a fost una tocmai plăcută pentru un concert în aer liber, Pietonala Mihai Viteazul a fost plină de oameni veniți să se bucure de recital.

Albaiulienii s-au delectat, duminică, de la ora 18.30, cu un concert în aer liber susținut de Orchestra de Cameră a Județului Alba. Pe scenă, alături de muzicanți și de dirijorul acestora Liviu Cernat, a urcat și chitaristul Stan Zamfirescu, cunoscut pentru apariția sa la show-ul de televiziune „Românii au talent”.

Așa cum a anunțat dirijorul orchestrei în cadrul conferinței de presă de duminică dimineață, concertul a fost unul pentru chitară, intitulat „de Aranjuez” de Joaquin Rodrigo.

Acesta a fost al optulea concert susținut de Orchestra de Cameră, înființată în toamna anului trecut. Pe lângă noutatea pe care au adus-o prin invitatul special, concertul s-a deosebit și prin locul în care s-a desfășurat. Dacă eram obișnuiți să vedem spectacolele orchestrei în Casele de Cultură, acum am avut ocazia să o vedem un concert în aer liber.

Chiar dacă soarele s-a ascuns printre norii de ploaie, oamenii nu au luat în seamă picurii și au rămas în fața scenei pe toată durata celor aproximativ 40 de minute ale concertului.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax