Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Concert Voltaj „XTour”, la Alba Iulia. Sute de oameni au cântat și au dansat în Piața Cetății

Publicat

IMG_2287Trupa Voltaj a ajuns din nou la Alba Iulia, vineri, 23 septembrie, unde a susținut un concert în fața a sute de albaiulieni și turiști veniți în Piața Cetății din municipiu. Melodiile formației au echivalat cu o explozie de energie pentru cei prezenți, care au cântat și dansat alături de membrii îndrăgitei trupe.

Evenimentul a început cu o oră mai târziu decât a fost anunţat iniţial, iar pe scenă au urcat, la început, tineri din Academia Voltaj. În jurul orei 21.00, cei prezenți au putut urmări, în sfârşit, evoluţia uneia dintre cele mai longevive trupe din România.

YouTube video

Melodii precum „Albinuța”, „Noapte bună”, „Povestea oricui”, „Pata pe tine”, „Lumea e a mea”, „20 ani” sau „A 12-a” au răsunat vineri seara în Piața Cetății din Alba Iulia.

Formația va lansa, pe 20 octombrie, cel de-al zecelea album, intitulat „X” (zece), iar concertul de vineri de la Alba Iulia a făcut parte din turneul național de promovare „XTour”. Turneul cuprinde 14 orașe din România și se desfășoară pe parcursul a 8 weekenduri, în perioada 2 septembrie – 20 octombrie.

Trupa va susține următorul concert la Sibiu, în 25 septembrie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax