Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Conferința cu tema „Probleme practice în aplicarea noilor coduri civile”, organizată de Consiliul Baroului Alba

Publicat

IMG_0164 Sute de avocați din județele Alba și Hunedoara s-au reunit sâmbătă dimineața, la o sală de evenimente din Alba Iulia, la conferinţa cu tema „Probleme practice în aplicarea noilor coduri civile. Strategia profesională şi legislativă a noilor organe de conducere ale profesiei de avocat.” Evenimentul a fost organizat în memoria avocaților unioniști. 

Conferința organizată de Consiliul Baroului Alba şi Consiliul Baroului Hunedoara, în colaborare cu INPPA, a început cu intonarea imnului României.

Decanul Baroului Alba, avocatul Ioan Rus, a luat apoi cuvântul și i-a prezentat pe cei invitați la eveniment printre care conf.univ. dr. Marieta Avram- Facultatea de Drept a Universității București, conf.univ. dr. Adriana Almășan- Facultatea de Drept a Universității București, av. Ioan Chelaru- Vicepreședinte al U.N.B.R, vicepreședintele al Senatului României, av.dr. Gheorghe Florea- președinte al U.N.B.R, av. dr. Florin Norocel Petroșel- președinte al C.A.A și conf. univ. av. Traian Cornel Bricu.

Înainte de a deschide temele conferinței, prof. dr. Liviu Zgârciu de la Muzeul a fost invitat să prezinte „Avocații și Marea Unire”, o broșură despre oamenii, avocații, care au participat și influența pe care au avut-o în 1918 și nu numai. Potrivit istoricului la 1 Decembrie au fost prezenți la Alba Iulia, printre cei 1228 de delegați, 181 au fost avocați.

Conferința a continuat cu teme „Regimurile matrimoniale în reglementarea noului Cod civil”, „Apărarea dreptului de proprietate și a celorlalte drepturi reale”, „Dispozițiile procedurale privind asigurarea unei practici judiciare unitare cuprinse în noul Cod de procedură civilă. Considerații privind Decizia în interesul Legii nr.15/21.09.2015 cu privire la interpretarea și aplicarea unitară a prevederilor art.348 din Codul penal” dar și altele.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax