Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: ”Copilărie, cântec și lumină” la Alba Mall. Spectacol de muzică, dansuri și actorie susținut de micile talente de la Palatului Copiilor

Publicat

YouTube video

DSC_0329 Zeci de copii, împreună cu părinții lor au luat parte vineri, 26 septembrie la un spectacol organizat la AlbaMall  de ”Palatul Copiilor” din Alba Iulia. Odată cu începerea noului an școlar, pe scena de la Alba Mall, elevii care frecventează cursurile de la Palatul Copiilor au organizat un spectacol literar-muzical-coregrafic intitulat ”Copilărie, cântec și lumină”. Pe scenă au evoluat mici vedete- interpreți de muzică folk și muzică ușoară, dar nu au lipsit nici scenetele umoristice și dansurile moderne.

Spectacolul oferit de cei mici și cei mari la Alba Mall a fost unul plin de culoare, iar zâmbetele tuturor celor prezenți au creat o adevărată atmosferă ”de basm”. Evenimentul a început cu o interpretare de muzică folk a Mirunei Coman și a lui Damaris Leș.

Următorii care au urcat pe scenă au fost copii de la Școala de dans Chirilă, care au încântat publicul cu o demonstrație de dans modern. Sceneta a fost jucată de Miruna Coman, Mihai Moșneag și Anda Hristea.

De asemenea, prezentă la eveniment a fost și Laura Todică, actualmente studentă în primul an la Cluj-Napoca. Spectacolul nu putea fi încheiat decât de Șerban Goșa, care a cântat alături de profesorul său, Daniel Avram.

Reamintim că, activitățile din Palatul Copiilor și cluburile copiilor din județul Alba încep, din 1 octombrie, în funcție de orarul stabilit împreună cu părinții și copiii.
Înscrierile vor continua și după data de 1 octombrie până la completarea grupelor, atât la secretariatul unității, cât și la fiecare conducător de cerc în parte și se fac la sediul din centrul oraşului Alba Iulia, strada Decebal, nr.23 sau sediul din Cetate, str. Militari, nr. 1, în fiecare zi, între orele 9.00-16.00, de luni până vineri.

La Cluburile Copiilor din Aiud, Blaj, Câmpeni, Cugir, Ocna-Mures, Sebeş înscrierile se fac zilnic între orele 9.00-13.00.

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax