Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Corina Chiriac a făcut un show ca pe vremuri, într-un local din Alba Iulia. Publicul a cântat alături de celebra interpretă

Publicat

YouTube video

Albaiulienii au avut parte, joi seara, de o surpriză care s-a dovedit a fi pe gustul lor. Cântăreața Corina Chiriac a fost prezentă într-un local din Alba Iulia, unde i-a încântat pe toți cei prezenți cu muzica și cu vocea ei. Alături de aceasta a fost și Alin Ignat, interpretul local de muzică ușoară și totodată patron al localului în care a avut loc concertul.

Prezentă la Alba Iulia pentru a participa la Festivalul Internațional de Film Etnografic de la Zlatna, Corina Chiriac a făcut un mic popas și s-a oprit la Alba Iulia pentru a se întâlni cu oamenii care o îndrăgesc. Aceasta a susținut un mic recital la Gavroche, un local din oraș, unde și-a încântat fanii cu piesele care, în anii 80, erau pe buzele tuturor românilor. Opriți timpul”, „O clipă de sinceritate” „Păi de ce”  sunt doar o mică parte din melodiile cântate de interpretă.

Corina Chiriac a încercat și să îi binedispună pe cei prezenți cu diferite povești din viața ei și nu doar cu muzica. Ba mai mult, interpreta a făcut o mică seară de karaoke în care a încercat să implice fiecare spectator prezent în local.

Cântăreața a făcut fotografii și a dat autografe tuturor celor care au dorit.

YouTube video

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax