Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Cosmin Natanticu a deschis seria nopților de stand-up comedy în spațiile RYMA

Publicat

Actorul Cosmin Natanticu a deschis seria nopților de stand-up comedy din spațiile RYMA.   La primul show au asistat aproximativ 150 de oameni, iar atmosfera creată de actorul de la Serviciul Român de Comedie- emisiune difuzată de PROTV, a fost incendiară.

Cosmin Natanticu a oferit un show interactiv, în care publicul a contribuit la glumele acestuia. Născut în Petroșani, Cosmin Natanticu a glumit pe seama părinților săi. De ironiile acestuia nu au scăpat nici bunicii, pe care i-a criticat pentru gesturile ”tradiționale” („pui, să nu te deochi”, „curățatul cu limba și degetul” și lista poate continua).

Organizatorii evenimentului au promis că show-ul oferit de Cosmin Natanticu a fost doar primul dintr-un lung șir de spectacole stand-up. Albaiulienii au gustat glumele spuse de acesta. La eveniment a participat și Daniel Ilie, membru al formației ”Varză”. Acesta a asistat la show alături de câțiva albaiulieni și s-a amuzat pe tot parcurusl programului.

Vă prezentăm mai jos galeria foto-video de la eveniment.

[nggallery id=427]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax