Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: CSM Unirea Alba Iulia, vicecampioană națională la polo feminin U17. Amalia Novăcean, cea mai bună marcatoare

Publicat

Performanță extraordinară a echipei feminine de polo U17  a CSM Unirea Alba Iulia. Sportivele au devenit vicecampioane naționale, după ce s-au clasat pe locul II la Campionatul Național U17 feminin.

După o competiție încântătoare și plină de momente memorabile, clasamentul final al Campionatului Național U17 Feminin este următorul:

  • Locul I – CS Crișul Oradea
  • Locul II – CSM Unirea Alba Iulia
  • Locul III – CSS Nr.1

Câștigătoarele premiilor speciale acordate în cadrul competiției au fost:

  • Cea mai bună marcatoare – Novăcean Amalia de la CSM Unirea Alba Iulia
  • Cea mai tehnică jucătoare – Csaki Olivia de la CS Crișul Oradea
  • Cel mai bun portar – Niță Nicole de la CSS Nr.1

„O performanță extraordinară a echipei feminine de polo U 17 a CSM Unirea Alba Iulia! Fetele noastre au devenit vicecampioane naționale, iar Amalia Novăcean – golgheterul competiției!

Este doar ultimul rezultat dintr-o serie de excepție pe care poloistele CSM Unirea o au de câțiva ani. O dovadă în plus că investiția în sport și în generația tânără este cea mai bună!

Felicit din suflet întreg lotul care a obținut această performanță: Victoria Borodache, Dorofea Vîrtosu, Amalia Novăcean, Alessia Dăian, Derina Tiron, Nadine Tiron, Andreea Loghin, Alina Fiodorov, Maya Șoaită, Flavia Șoaită, Larisa Jorja, Iulia Roman, Luiza Dumitreasă, antrenori Viorel Rus și Ovidiu Pocol. O mândrie in plus este și faptul că Dorofea Vîrtosu e membră și a echipei naționale”, a scris primarul Gabriel Pleșa, pe pagina de Facebook.

„Mă bucur mult că am obținut până la urmă locul II, un loc bun datorită faptului că fetele s-au lovit de o lipsă mare de antrenamente în decursul campionatului, pentru că așa a fost cu bazinul.

Vreau să le felicit pentru modul în care au luptat, pentru modul în care s-au dăruit pentru culorile clubului și pentru acest rezultat care pentru mine este unul foarte bun”, a spus antrenorul principal al echipei, Viorel Rus.

sursa, foto: Federația Română de Polo

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    duminică, 14.04.2024 at 21:50

    Bravo fetelor ! Peste aşteptări. Dacă este calificare sunt şi rezultate. Calificarea, asta lipseşte îndrumătorilor români.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax