Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

(FOTO-VIDEO) Cu lopata în campanie: Liberalii din Alba Iulia au pornit la deszăpezit municipiul

Publicat

Liberalii din Alba Iulia au ieşit în stradă, luni, pentru a da piept cu iarna. În frunte cu candidatul USL la Primăria Alba Iulia, Călin Potor şi „înarmaţi” cu lopeţi, aceştia au dorit să ofere albaiulienilor o dovadă de bună administraţie şi au pornit la curăţat zăpada prin centrul municipiului.

Călin Potor, vicepreşedinţii PNL Alba, Simone Albani şi Florin Roman, însoţiţi de o mică „armată” de liberali au deszăpezit mai întâi zona din apropierea sediului partidului, pentru ca mai apoi să se lupte cu nămeţii din faţa Primăriei şi din intersecţia de la Magazinul „Unirea”. Dacă vremea le permite, aceştia intenţionează să ajungă şi în faţa Consiliului Judeţean Alba.

„Fac ceea ce fac gospodarii pe timp de iarnă. Aşa am învăţat în familie. Şi atunci iernile erau grele. Un gospodar adevărat curăţă în primul rând în faţa casei, astfel că eu am curăţat în faţa sediului, am venit spre centrul oraşului şi încercăm să le facem albaiulienilor viaţa puţin mai uşoară. Înţelegem că cei abilitaţi nu au timp de lucru, nu sunt aşa de importante zăpada şi mersul prin zăpadă. Noi încă mai stăm cu picioarele pe asfalt, aşa că facem ceea ce trebuie şi ce alţii nu fac”, a spus Călin Potor.

Potor ne-a explicat şi locaţiile în care au ajuns luni: „Am plecat de la sediu, am fost la Taxele Locale, acolo am curăţat o  intersecţie în care se circula foarte greu, am curăţat în faţa Primăriei şi căile de acces din zonă, iar acum în staţia de taxi, pentru că aici nu pot opri nici clienţii, nici maşinile şi, în plus, toată circulaţia este îngreunată de troiene şi de zăpadă”.

Grupului de liberali li s-au alăturat şi PNŢCD-iştii Mircea Trifu şi Alexandru Cosma.


Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

11 Comentarii

11 Comentarii

  1. mda

    luni, 13.02.2012 at 16:02

    Daca ar fi campanie electorala in fiecare an….

  2. tempera

    luni, 13.02.2012 at 16:28

    foarte bine ca au pus mana pe lopata, potor e in greva parlamentara, deci freaca menta si roman cum n-are loc de munca are timp berechet. P.S. Nu uitati ca schimbul doi iese la ora 22 din tura, ar fi bine sa iesiti si atunci.

  3. stefan

    luni, 13.02.2012 at 17:01

    ce penibili sunt astia domnule! asteptam sa vina primavara sa iasa la plantat de panselute. inca nu s-au prins ca nu ii mai credem?

  4. Anonim

    luni, 13.02.2012 at 17:32

    Penibil…

  5. ionel

    luni, 13.02.2012 at 18:04

    Cand il vedem si pe maretul primar Mircea Hava si cei 700 de angajati cu …… lopata in mana sa dezapezeasca in fata institutiei? Mi se pare deplasata bataia voastra de joc cu privire la munca unor oameni care indiferent de partid ne ajuta pe noi albaiulienii sa luptam cu nametii. De ce nu face la fel primarul si angajatii , ca era in fata institutiei lor? Pacat ca pentru unii…. munca este injositoare. Sa speram ca peste ani nu ne vor conduce astfel de oameni.

  6. ELENA

    marți, 14.02.2012 at 04:58

    Isi fac campanie liberali pe seamna prostilor care ii cred

    • ionel

      marți, 14.02.2012 at 05:53

      De ce nu isi fac si cei de la PDL campanie? Sa ii vedem macar odata la patru ani lucrand pentru noi?

      • @ionel

        marți, 14.02.2012 at 13:27

        Ai fost si tu cumva acolo sa dai cu lopata?Oare iarna trecuta Potor, sau PNL- ul au dat cumva cu lopata in oras? NU. Singurul fraier pe care astia au reusit sa il pacaleasca se pare ca esti tu.

  7. Alin

    marți, 14.02.2012 at 09:27

    Relevanta poza : fraierii muncesc si Potor sta cu miinile in buzunar!!! Rusine! Nici pentru poza nu a pus mana pe o lopata! vai de mine ce ne asteapta ..

  8. eu

    marți, 14.02.2012 at 11:44

    a-ti dat de 3 ori cu lopata la unirea de trei ori pe trotuarul de deasupra de pasaj(Erol) si apoi inca de trei ori la Iuliu Maniu si ati adus si fotograf.

  9. jojo

    marți, 14.02.2012 at 20:12

    Chiar in fata la primarie si-au gasit sa dea zapada , de ce nu au mers in cetate, in parc, ca sa nu mai „inoate” Alba Iulienii pe acolo !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax