Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

FOTO-VIDEO: Cum a fost recuperat un BMW blocat lângă un râu la Arieșeni. Au fost chemați jandarmii montani

Publicat

Trei turiști au avut nevoie de ajutor după ce s-au blocat cu un BMW pe un drum din zona Apuseni, în apropierea unui râu. Incidentul a fost semnalat vineri la 112 și au intervenit jandarmii montani.

Potrivit Jandarmeriei Alba, vineri, patrula de jandarmi din cadrul Postului de Jandarmi Montan Arieșeni a intervenit în urma unui apel la 112 pentru a scoate un autoturism blocat în zăpadă, lângă un râu.

Este vorba de trei turiști cazați în zonă, toți din județul Arad, care s-au aventurat cu mașina echipată necorespunzător, pe Valea Cobleș din localitatea Arieșeni.


Ajunși la autoturismul respectiv, jandarmii au încercat să îi ajute pe cei trei bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 20 de ani, dar având în vedere starea drumului, au fost nevoiți să ceară sprijin din partea unui localnic.

În scurt timp, cu ajutorul unui utilaj forestier, autoturismul a fost tractat din zona unde rămăsese imobilizat, iar turiștii și-au continuat drumul în siguranță.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax