Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO/VIDEO: Cum arată bijuteria electrică de oraș de la Citroën. My Ami Buggy, prototipul care abia așteaptă să iasă în stradă

Publicat

O combinație de off-road buggy și automobil compact de oraș, noua mașină My Ami Buggy de la Citroën are toate șanse să ajungă în curând în stradă și să depășească stadiul de prototip. Dincolo de aspectle tehnice, specialiștii sunt de acord asupra unui lucru: este foarte frumoasă.

Designul My Ami Buggy își are rădăcinile în Citroën Ami lansată la mijlocul acestui an, o mașină electrică surprinzător de versatilă, având în vedere dimensiunile reduse.

Ușile lui Ami Buggy au fost îndepărtate și, în schimb, există o pânză transparentă rezistentă la ploaie, care poate fi închisă cu fermoar pentru a oferi protecție împotriva elementelor.

Există bare frontale și în spate, plus o bară de lumină LED masivă pentru o vedere excelentă pe timp de noapte. Flancurile aripilor au fost reproiectate și există protecție tubulară în față, spate și dedesubt.

Farurile au grile pentru a fi protejate împotriva loviturilor și zgârieturilor.

În interior, scaunele și spațiul de depozitare au fost complet regândite față de varianta Ami: căptușeala din spumă s-a dublat de la 35 la 70 mm în grosime pentru un plus de confort și există mai multe accesorii imprimate 3D – cum ar fi un suport pentru cameră și suport pentru sticle – care pot fi refăcute de la zero dacă sunt pierdute sau deteriorate.

Și spațiul pentru bagaje a fost personalizat, rezultând un fel de ”Tetris tridimensional” care permite proprietarului să profite la maximum de spațiul limitat.

YouTube video

Nu există informații noi despre propulsie, astfel că specialiștii presupun că va fi utilizată bateria standard de 5,5 kWh a lui Ami.

Asta înseamnă o autonomie de 70 de kilometri, cu o viteză maximă de 45 de kilometri la oră.

Surse: TopGear, caranddriver.com

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax