Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Cum arată Casa Căsătoriilor din Alba Iulia și când ar urma să fie finalizate lucrările

Publicat

Lucrările avansează la Casa Căsătoriilor din Alba Iulia, un spațiu special amenajat în cadrul Primăriei, unde urmează să fie oficiate căsătoriile civile.

Potrivit viceprimarului Emil Popescu, sala ar urma să fie gata până la începutul lunii mai 2023. 

„Lucrările la Casa Căsătoriilor sunt în derulare. Până în acest moment au fost efectuate lucrări interioare, de refațadizare.

Au fost efectuate lucrări la tavan, la uși și la alte componente de interior.

În perioada imediat următoare o să se finalizeze procedura de achiziție a parchetului pentru această sală, care ne dorim să fie una dintre cele mai moderne săli din județul Alba. De asemenea, o să înceapă procedurile de achiziție și a mobilierului și a corpurilor de iluminat.

Sperăm noi ca într-un termen relativ scurt, cred că până la începutul lunii mai, toate aceste lucrări să fie finalizate și să îi așteptăm pe proaspeții căsătoriți și cei apropiați lor să-și împlinească cea mai importantă zi într-o nouă locație”, a explicat viceprimarul Emil Popescu, pentru Alba24.

Reamintim faptul că în urmă cu mai bine de un an, administrația locală a apelat la servicii de design interior pentru amenajarea Casei Căsătoriilor într-un spațiu de aprox. 100 mp, în cadrul SPCLEP Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax