Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Cum arată centrul dedicat tinerilor, aflat în construcție la Teiuș. Bazin de înot, teren multisport și săli de bowling

Publicat

Un centru dedicat tinerilor, unic în județul Alba, care va include un bazin de înot, un teren multisport, săli de bowling, de activități recreative și multimedia, se află în prezent în construcție în orașul Teiuș. 

„Un proiect amplu al administrației locale din Teiuș, un proiect de suflet aș putea spune, atât de așteptat de către cei tineri cât și de către cei mai puțin tineri, se ridică pe partea stângă a șoselei naționale, pe sensul Alba Iulia – Aiud.

Este vorba de Centrul pentru tineret al orașului Teiuș, o lucrare frumoasă, o lucrare amplă, o lucrare care deja se vede, este ieșită din pământ și care încet, încet începe să capete conturul mult așteptat. (…)

Din punct de vedere financiar, obiectivul acestui proiect este acela de a nu realiza un centru de profit. Cei care vor participa la aceste evenimente care se vor desfășura aici, aceste activități, nu vor fi nevoiți să scoată sume substanțiale din buzunare.

Este gândit pentru a-și petrece oamenii din Teiuș și nu numai timpul liber, iar cheltuielile să fie suportate din taxele plătite de către oameni, fără dorința de a crea un profit”, a explicat primarul Mirel Hălălai.

Cum va arăta clădirea

Centrul de tineret va avea un bazin de înot, o sală de activități recreative, o sală de gimnastică, un teren multisport, o sală de bowling, o sală de proiecție și o sală multimedia/desen și se va adresa în principal tinerilor din oraș și localităților componente, precum și familiilor cu copii, care doresc să-și petreacă timpul liber într-un mod plăcut și totodată sănătos, prin mișcare, fără să fie nevoiți să se deplaseze în alte localități în care există astfel de facilități.

Pe lângă construcție se vor amenaja zone verzi în suprafață de 5.282 mp, o parcare cu 30 de locuri, o pistă de biciclete de 450 mp și un drum de acces secundar de 1.700 mp.

 

Clădirea va avea fundații de beton și structură metalică formată din stâlpi metalici, grinzi și ferme metalice. Învelitoarea construcției va fi realizată din panouri termoizolante de acoperiș, iar închiderile laterale vor fi compuse din panouri termoizolante.

Fațada principală va fi realizată dintr-o structură tip cortină, transparentă, din sticlă structurată.

La subsol (parțial) se va amenaja o cameră tehnică de 107,5 mp, iar la etaj vor fi realizate două terase de 125 mp și 43 mp.

Bazinul de înot va avea dimensiunile de 9,5 metri x 17,5 metri și o adâncime maximă de 1,5 metri. Piscina va avea un volum de 231 mc.

Filtrarea, pomparea, dezinfecția și încălzirea apei din piscină se va realiza într-o cameră tehnică, construită lângă bazin.

Clădirea Centrului de tineret va fi dotată și cu un sistem de producere apă caldă menajeră, compus din 10 panouri solare, amplasate pe acoperiș.

Instalația va fi dotată cu pompă de circulație, vas de expansiune și automatizare dedicată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax