Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO VIDEO: Cum arată Complexul Balnear ”Băile Sărate” de la Ocna Mureș și care sunt cei 3 pași până la deschiderea pentru public

Publicat

Complexul balnear ”Băile Sărate” Ocna Mureș mai are trei pași mici până la deschidere: probele tehnologice (în desfășurare), angajare personal (cu anunțuri și așteptare 20 zile conform legii etc.) și obținerea avizelor ISU și DSP.

Lucrările la complex sunt finalizate, și totul arată impecabil anunță siteul ocnamuresonline.

Așadar dacă toate aceste etape decurg conform planurilor deschiderea se poate face în această toamnă.

Primarul Silviu Vințeler spune că verificările includ funcționarea neîntrerupăt a instalațiilor timp de 72 de ore.

Complexul reprezintă o investiție unică în Transilvania și va fi deschis pentru public în perioada următoare. Autoritățile locale dau asigurări că investiția va rivaliza cu cele din Ungaria.

 

Portalul din Ocna Mureș a postat și imagini din timpul probelor tehnologice.

Există un spațiu generos dedicat tratamentului, cu săli și bazine special concepute, băi elegante, aparatură de ultimă generație.

Vestiarele sunt automatizate la fel și dulapurile în care se depun bunurile personale, toate controlate de un soft, așa cum există la toate complexele de agrement moderne din țară dar și din străinătate.

Investiția este de aproximativ 30 de milioane de lei, într-un parteneriat egal dintre Consiliul Județean și Consiliul Local Ocna Mureș.

Baza de tratament are o suprafață totală de 6400 mp și cuprinde facilități precum: bazine interioare și exterioare cu apă sărată și dulce, zonă de fitness, restaurant, sală de tratament cu nămol, spații pentru proceduri de fizioterapie, recuperare medicală cu un vârf de până la 700 de proceduri pe zi, vara.

Tot în acest an va fi finalizat și complexul sportiv construit în jurul Centrului Balnear, au anunțat autoritățile județene.

Investiția a fost susținută de către Compania Națională de Investiții (15 milioane de lei) și de Primăria Ocna Mureș. Sunt peste 40 000 de mp destinați sportului și relaxării.

Foto/video: ocnamuresonline.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax