Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Cutremur devastator în Turcia. 20 de morți și peste o mie de răniți. Mai multe clădiri s-au prăbușit

Publicat

YouTube video

Un cutremur cu magnitudinea 6,5 s-a produs vineri seara, în estul Turciei. 20 de persoane au murit, după ce mai multe clădiri s-au prăbușit, a anunțat ministrul de Interne Suleyman Soylu.

Potrivit ultimului bilanț, 20 oameni au murit şi peste o mie au fost răniţi. Multe clădiri s-au prăbuşit, iar oamenii care au fugit cât au putut de repede în stradă au fost avertizaţi să nu se întoarcă în locuinţe. Pe tot parcursul nopţii s-au înregistrat 180 de replici.

Sute de echipe de salvatori au fost mobilizate spre provincia lovită de cutremur, care este situată la peste 500 de kilometri de Ankara. Ei aduc şi paturi şi corturi pentru sinistraţii care au petrecut noaptea în frig.  

Seismul s-a produs în districtul Sivrice, din provincia Elazig, în jurul orelor locale 20:55, potrivit agenţiei guvernamentale pentru situaţii de urgenţă din Turcia.

Ministrul de Interne Suleyman Soylu declarase inițial că nu au fost raportate decese în zonele afectate de cutremur. El a precizat că 4-5 clădiri s-au prăbușit în Sivrice și că două persoane au fost rănite. Institutul american USGS a estimat inițial magnitudinea la 6,7.

Seismul vine după o serie de cutremure care au avut loc în cursul zilei de joi. Cel mai mare dintre acestea a avut 5,6.

foto: Facebook (Weather Update)

sursa: digi24.ro

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax