Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

FOTO-VIDEO: Dan Coriolan Simedru a fost oficial învestit prefect de Alba. La ceremonie a participat şi ministrul Ioan Rus

Publicat

Dan Coriolan Simedru a fost oficial învestit, duminică, în funcţia de prefect de Alba. La ceremonia ce a avut loc la sediul Instituţiei Prefectului Alba a participat şi ministrul Ioan Rus.

Cel care a ocupat până în prezent această funcţie, Ştefan Bardan i-a predat ştafeta lui Dan Simedru, reprezentantul Guvernului Ponta în judeţul Alba. Acesta din urmă a depus jurământul în faţa ministrului Ioan Rus, a membrilor Colegiului prefectural, dar şi câtorva zeci de membri USL Alba prezenţi la eveniment. De la masa prezidiului nu a lipsit nici preşedintele PSD Alba, Ioan Dîrzu, care a dorit să adreseze câteva cuvinte: „Ca USL, ne dorim ca Instituţia Prefectului să îşi exercite în totalitate doar atribuţiile pe care le deţine şi, ţinând cont că suntem într-o perioadă a alegerilor, suntem convinşi că atât această instituţie, cât şi altele nu se vor implica politic, ci doar vor respecta legea”.

La rândul său, Dan Coriolan Simedru a declarat că: „Tot ce trebuie să conştientizăm este că alternanţa este un lucru firesc şi normal într-o democraţie. Important este să plecăm cu capul sus şi cu sentimentul datoriei. Eu aşa am făcut tot timpul şi aşa voi face şi acum”.

Dan Coriolan Simedru va ocupa funcţia de prefect al judeţului Alba, temporar, până la învestirea unui nou Guvern, la alegerile din toamnă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

7 Comentarii

7 Comentarii

  1. ion

    duminică, 13.05.2012 at 12:48

    asa ne traba fratilor sa vina iar comunistii pesedisti sa ne conduca!!!!!

    • moderatorul de serviciu

      duminică, 13.05.2012 at 12:58

      @ion, simedru a fost liberal nu psd-ist

  2. ion

    duminică, 13.05.2012 at 12:52

    ce sa faci cu simedru ca si cand merge la vanatoare,are cate un gid cu el sa nu se piarda in padure sa nu-l manance lupul!!!!!

  3. Ionica

    duminică, 13.05.2012 at 13:36

    E de ajuns ca moderatorul de serviciu si patronul lui Alba 24 sunt liberali restul comunisti

    • moderatorul de serviciu

      duminică, 13.05.2012 at 15:35

      @ionica, n-ai ghicit. mai ai doua incercari

  4. Cornel S

    marți, 15.05.2012 at 01:13

    Voi vorbiti de comunisti si de oameni care au nevoie de ajutor la vanatoare dar cati dintre voi stiti de gloata de incompetenti si smecheri a fostului prefect?!?!

  5. ion

    miercuri, 16.05.2012 at 06:49

    toti fara exceptii au o gloata de incompetenti,o sa vazi ce oportunisti o sa fie langa Simedru!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax