Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO- VIDEO: Dans în ploaie și multă muzică la Blaj aLive. Carla`s Dreams, Kadebostany și Djaikovski, formațiile serii

Publicat

IMG_9479 Peste 12 ore de muzică în aer liber, câteva reprize de ploaie, voie bună și Carla`s Dreams.  Pe scurt cam așa a fost în prima zi (și noapte) a Festivalului Blaj aLive de anul acesta.

 

Câmpia Libertății a devenit din nou loc de întâlnire pentru iubitorii de muzică electronică, reggae, hip-hop, ce mai, cam toate genurile muzicale, la ediția  a patra a Blaj a Live. Cu toate că vremea a fost destul de capricioasă și a plouat în mai multe reprize, câteva mii de iubitori ai libertății au fost prezenți la spectacole și nu s-au lăsat intimidați da stropii de ploaie. S-au adăpostit prin corturi după care au revenit la distracție.

Ziua a început bine încă de la ora 10.00 cu Jazz in de Park, iar maratonul concertelor de 12 ore l-a pornit We singin colours, cu un spectacol programat la ora 12.00.

Seara i-a adus pe scenă pe Kiril Djaikovski & TK Wonder, o trupă din Macedonia, care au încălzit bine atmosfera cu sound nou României și foarte plăcut, o combinație între muzică balcanică și electronică.  Fanii trupei au avut norocul ca ploaia să înceapă exact la terminarea concertului și s-au putut adăpostii fără să fie gândiți că au pierdut un moment important.

A urmat pe Freendom Stage, DUB INC, care au adus cu ei atât influențele reggae cu melaj de dub, saka, dace, dar și ploaia. Pe finalul concertului Dub Inc a început o altă repriză de ploaie, care părea să nu se mai oprească.

IMG_9559 Kadebostany, una din cele mai așteptate trupe de la festival, a cântat mai bine de jumătate de oră,  în ploaie. Cu toate astea, au existat câteva sute de oameni au s-au înarmat cu pelerine sau care s-au bucurat de ploaie și au asistat la tot concertul. „Castel în the Snow”, un cover după „Crazi in Love”, și multe alte melodii cântate impecabil de solista trupei au bucurat spectatorii care nu s-au clintit din fața scenei cu toate că ploua torențial.

Carla`s Dreams a oprit ploaia și a încheiat sera concertelor de pe Freedom Stage. Mii de oameni s-au adunat în fața scenei „ca ciupercile după ploaie” imediat ce a început concertul moldovenilor. Toate piesele, „P.O.H.U.I” „Eroina”, „Acele”, „Unde” „Te rog” etc au fost cântate vers cu vers de spectatorii de la Blaj a Live.

După terminarea concertului, oamenii care nu stăteau nu au venit cu cortul au început să se îndrepte spre case sau zonele de cazare.

Petrecerea de la Blaj aLive continua și astăzi cu B.U.G Mafia, Moonlight Breakfest, GOLAN dar și mulți alții.

YouTube video

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax