Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO | Dansuri, muzică și acrobații, la spectacolul caritabil pentru copiii cu dizabilități, la Școala „Mihai Eminescu” din Alba Iulia

Publicat

YouTube video

Sute de elevi și părinți au asistat sâmbără, de Ziua Porților Deschise, la spectacolul caritabil „Și ei fac parte din inima școlii noastre”, organizat în Sala de Sport a Școlii gimnazială „Mihai Eminescu” din Alba Iulia. Dansuri moderne, clasice, tribale sau sportive, dar și parada costumelor populare, muzică și acrobații, sunt doar câteva din momentele din program care i-au făcut pe elevi să nu regrete nicio secundă că au venit la școală într-o zi de sâmbătă.

Spectacolul „Și ei fac parte din inima școlii noastre” a fost deschis cu Parada costumelor eco, în care câțiva elevi ai școlii au defilat în costume fabricate manual din materiale reciclabile: pungi, ziare, aluminiu, plase, celofan, hârtie.

YouTube video

Un grup de 4 elevi de la Liceul de Muzică și Arte Plastice din Alba Iulia, format din elevii Damaris și Dan Leș, Adrian Coșa și Paul Dobrin, coordonați de profesorul Daniel Avram, au susținut un scurt recital la chitară, bas, vioară și voce. Aceștia au interpretat trei piese cunoscute și îndrăgite din repertoriul formațiilor The Kelly Family, Holograf și Limp Bizkit.

YouTube video

Copii de la școlile de dans Alex și Bianca, dar și cluburile „Dance to sunrise” și „Top Dance 2007” au animat scena din sala de sport, cu mișcările lor energice sau elegante.

YouTube video

YouTube video

Un moment cu totul special, apreciat în mod deosebit de public, a fost cel de gimnastică acrobatică susținut de o elevă de la Clubul Sportiv Gim Star din Blaj. Cu o mobilitate incredibilă, gimnasta a adus publicului o mostră din atmosfera plină de voie bună pe care o transmit acrobații unui circ. Pentru momentele spectaculoase susținute în fața sutelor de persoane, aceasta a fost răsplătită cu aplauze și apreciere.

YouTube video

YouTube video

Spectacolul a fost organizat pentru a-i sprijini pe doi dintre elevii școlii, copii cu dizabilități locomotorii. Biletul de intrare a costat 10 lei, iar în urma spectacolului s-au strâns aproape 5.000 lei care au fost donați familiilor celor doi copii.

Iată o galerie foto-video de la spectacolul „Și ei fac parte din inima școlii noastre”, de la Școala gimnazială „Mihai Eminescu” din Alba Iulia:

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pingback: FOTO-VIDEO: Porți Deschise la școlile din Alba Iulia. Părinții și copiii s-au informat despre clasa pregătitoare și au vizitat sălile de clasă | Alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax