Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Dansuri, muzică şi culoare în Piaţa Cetăţii. Peste 200 de albaiulieni, prezenţi la spectacolul de artă stradală cu grupul Aglaja din Belgia

Publicat

IMG_4704 Peste 200 de albaiulieni şi turişti au ales, vineri seara, destinaţie de distracţie Piaţa Cetăţii. A fost spectacol de artă stradală, cu membrii grupului Aglaja din Belgia, care au sărbătorit 50 de ani de existenţă.

Muzică, dansuri şi culoare, aşa se poate descrie în câteva cuvinte spectacolul prezentat la Alba iulia. Cu puțin timp înainte de începerea spectacolului, cei prezenți au putut admira frumusețea culorilor curcubeului ce s-a arătat pe cer. Evenimentul face parte dintr-un turneu european al grupului.

Grupul Aglaja reprezintă una dintre cele mai vechi companii de treatru și dans din Belgia, dedicată tinerilor și exprimării artistice a acestora.

YouTube video

Fragmentele de muzică clasică și momentele de coregrafie cu steaguri fac spectacolele Aglaja să fie unice în lume.

50 de tineri belgieni recompun și transpun muzica în reprezentații coregrafice care au fascinat deja, în cadrul turneului de anul acesta, peste 25 de orașe și capitale europene, precum Berlin, Viena, Budapesta sau Atena.

Belgienii au ales Alba Iulia, înainte de a fi prezenți la Budapesta, ca singura destinație în care vor performa în România.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax