Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Davinia, tânăra de 18 ani din Alba Iulia care a murit în accident pe DN1, a fost condusă pe ultimul drum, de familie, prieteni şi colegi

Publicat

IMG_4991 Davinia, tânăra în vârstă de 18 ani din Alba Iulia, care a murit într-un accident pe DN 1, a fost condusă, joi, pe ultimul drum, de familie, prieteni, colegi. Bisericuţa de la Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Simion Ștefan” din Alba Iulia a devenit neîncăpătoare pentru cei care au vrut să le fie alături celor care au pierdut-o prea devreme pe frumoasa tânără, artistă aflată la începutul carierei.

Îmbrăcată în rochie albă de mireasă, Davinia a ajuns în lumea îngerilor.

Începând cu ora 14.00, la Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Simion Ștefan” din Alba Iulia a fost oficiată o slujbă religioasă, în prezenţa familiei, rudelor, prietenilor şi colegilor de la Seminar, dar şi celor care au vrut să fie alături în aceste momente deosebit de dureroase pentru cei care au cunoscut-o pe Davinia. Printre cei care au depus coroane de flori au fost şi membri ai trupei de reenactment „Garda Apulum” Alba Iulia.

Cortegiul funerar s-a îndreptat apoi spre Cimitirul Maieri din municipiu.

Davinia Paraschiva Anca obținuse permisul de conducere în urmă cu doar câteva luni. Tânăra din Alba Iulia conducea duminică seara un autoturism Mercedes, pe DN 1, între între Cluj şi Alba Iulia, iar, în zona localității Dumbrava, un moment de neatenţie i-a fost fatal. A ajuns cu mașina pe contrasens şi s-a izbit frontal de un TIR.

În urma impactului a rămas prinsă în autoturism, fiind nevoie de intervenţia echipajului de la ISU Alba. Rănită grav, a fost transportată de urgență cu un elicopter SMURD la o clinică de specialitate din Târgu Mureş, însă, cu toate eforturile făcute de medici, tânăra a pierdut lupta pentru viață.

Fata se întorcea de la bunica sa.

YouTube video

12365929_891312850918141_3893100335758257562_o Născută în zodia Balanță, Davinia Anca împlinise 18 ani în luna 7 octombrie 2015. Este originară din Zalău, dar locuia la Alba Iulia. A studiat la Liceul de Arte „Regina Maria” și mai apoi la Seminarul Teologic Liceal Ortodox din Alba Iulia. În 2012 a fost aleasă secretarul Biroului Executiv în cadrul Consiliului Județean al Elevilor din Alba.

A activat ca voluntar şi în copilărie a învăţat să picteze icoane pe sticlă.

Davinia era o tânără artistă aflată la începutul carierei. Cânta la chitară şi pian, scria versuri, a practicat balet şi era şi membră în Corul Teotokos.

„Am început să pictez de la 7 ani, pot spune un dar, o calitate, o moștenire. De-a lungul anilor, am participat la diferite concursuri și expoziții de pictura și desen cu lucrările mele atât locale cât și internaționale, unde m-am clasat pe un loc bun. Fiecare lucrare este unică în sine, fiecare fiind executată în totalitate manual, cu multă pasiune. Pictura este una dintre cele mai vechi expresii artistice umane. Arta este dăruire de trup și suflet prin culoare”, scria Davinia pe blogul personal.

Davinia va rămâne pentru totdeauna în amintirea colegilor de la Seminarul Teologic Ortodox din Alba Iulia, imaginea ei va fi pusă pe tabloul elevilor clasei a XII-a.

Citește și Tânăra de 18 ani din Alba Iulia rănită grav în accidentul de la Dumbrava, a DECEDAT la spitalul din Târgu Mureș

Vezi și FOTO / UPDATE: O tânără de 18 ani din Alba Iulia a MURIT într-un ACCIDENT pe DN1, între Aiud şi Turda. A intrat cu mașina într-un TIR

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax