Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: „De unde se vede Roșia cel mai fain?” Punct spectaculos de belvedere, amenajat la Roșia Montană

Publicat

Un punct spectaculos de belvedere a fost amenajat la Roșia Montană la sfârșitul anului trecut, de către voluntari și localnici. Locul de pe masivul Văidoaia oferă turiștilor o panoramă superbă asupra zonei montane și a satului Roșia Montană. 

„De unde se vede Roșia cel mai fain?

E o întrebare la care nu vom găsi răspuns, nu ne dorim decât să identificăm cât mai multe puncte care se califică pentru acest „titlu”, de cel mai spectaculos punct de belvedere din jurul satului. Împreună cu Andi și Adi, colaboratori locali și prieteni, am ales Văidoaia pentru prima instalație de acest tip, proiectată în cadrul programului design & build din Adoptă o Casă.

Sperăm ca informațiile și fotografiile din acest punct să întregească experiența iar cei care ajung aici să se bucure de priveliște la fel de mult pe cât ne-am bucurat noi să realizăm acest mic proiect.

Mai sperăm că cei care ajung aici înțeleg că este o intervenție realizată de voluntari și localnici împreună și să folosească acest loc în scopul și spiritul în care a fost realizat, civilizat, pentru a se bucura și alții de el pe viitor”, au scris reprezentanții Asociației ARA – Arhitectură. Restaurare. Arheologie, cei care derulează programul „Adoptă o Casă la Roşia Montană”, pe pagina de Facebook.

sursa, foto, video: Facebook, Adoptă o Casă la Roşia Montană

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax