Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: De Ziua Națională, românii au dansat Hora Unirii în Piața Cetății din Alba Iulia

Publicat

YouTube video

O mare parte dintre românii care au venit la Alba Iulia de 1 Decembrie nu au ratat ocazia de a dansa Hora Unirii în Piața Cetății, moment care are un farmec special aici, în această zi și care, pentru mulți, a fost motivul principal al excursiei la Alba Iulia. Indiferent de vârstă, regiune de proveniență și viziuni asupra vieții, oamenii și-au manifestat bucuria de a fi împreună de Ziua Națională a României.

„Hai să dăm mână cu mână, cei cu inima română, să-nvârtim hora frăției, pe pământul României!”, au cântat într-un singur glas sutele de oameni care, cu mic, cu mare,  au jucat Hora Unirii în Piața Cetății din Alba Iulia.

Cu stegulețe în mâini și costume populare, oamenii au format trei hore mari în Piață, în care au intrat membrii mai multor ansambluri folclorice din județul Alba și din țară, soldații din Garda Romană de la Apulum, „mirele” și „mireasa” din grupul de protestatari anti-RMGC și sute de români de pretutindeni.

Vedeți mai jos câteva imagini foto-video de la Hora Unirii:

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Doina Stoicescu Baltrock

    sâmbătă, 01.12.2012 at 23:07

    Felicitari Adinutza ,si mii de multumiri pentru articol si imagini .Astept informatii si despre alte evenimente ,ca de exemplu concertul trupei Sto and the Smokers,sustinul in seara de 1 Decembrie ,in Alba Iulia .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax