Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO VIDEO: Debut în ring pentru opt luptători juniori de kickbox din Alba Iulia, la o competiție desfășurată la Bistrița-Năsăud

Publicat

Opt sportivi ai clubului ”Revolution Academy” din Alba Iulia și-au făcut debutul în ring, în cadrul competiției ”Fighting for Glory”, care s-a desfășurat la Rodna, Bistrița-Năsăud.

Printre cei opt luptători care au urcat sâmbătă, 31 noiembrie, în ringul de kickbox de la Rodna, s-a aflat și o fată, Geanina Dejanschi, care și-a dominat adversara pe tot parcursul meciului.

kickbox2

Patru dintre cei opt practicanți de kickbox au reușit să obțină locul 1, în urma unor meciuri unde și-au pus în practică tehnica învățată în ultimele luni.

Lotul cu care clubul a participat la Rodna:

Misaras Cristian- locul 1

Tobias Vasile – locul 1

Popa Vasile – locul 1

Geanina Dejanschi – locul 1

kick3

Ciumas Stefan – locul 2

Vlad Popa – locul 2

Krisan Andrei – locul 2

Dioane Mihai – locul 2

kick 3

”A fost o competiție de testare pentru noi, unde am participat cu opt practictanți de kickbox, care au intrat în ring pentru prima dată. Micii noștri luptători s-au antrenat intens în ultimele luni pentru a participa la competiție, dar cel mai important este că au făcut acest lucru fără să neglijeze școala”, a declarat pentru Alba24, Alin Moldovan antrenorul clubului Revolution Academy.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax