Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Demonstraţie de îndemânare auto cu bodyguarzi, la Alba Iulia. Ultima probă de la Campionatul european „Gărzi de corp” 2017

Publicat

20170611_162049 Duminică, în ultima zi a Campionatului european „Gărzi de corp” 2017, prima ediţie organizată la Alba Iulia, cei aflaţi în apropierea Parcului Unirii şi Bulevardului 1 Decembrie au putut urmări una dintre cele mai interesante probe din cadrul acestui eveniment.

Bodyguarzii au demonstrat cum se descurcă la volan.

Au avut de ocolit jaloane, de accelerat şi oprit „la milimetru”, de întors şi mers cu spatele „printre obstacole” (două Dacii mai vechi). Toate acestea, cronometrat şi cu cât mai puţine greşeli.

Chiar dacă restricţia de circulaţie pe Bulevardul 1 Decembrie, pe tronsonul dintre străzie Vasile Goldiş şi Cloşca, a fost de la ora 14.00, abia în jur de ora 15.30 au început „încălzirile” pentru această probă.

YouTube video

YouTube video

Reamintim că la acest campionat au participat gărzi de corp din România, Austria, Bulgaria, Polonia, Ucraina, dar și din alte țări europene. Printre profesioniștii domeniului s-a remarcat și o echipă de bodyguarzi foarte tineri, membri ai unei școli europene de profil.

Sâmbătă, în Piaţa Cetăţii, au fost probe de gardare VIP şi lupte corp la corp. Cei prezenţi au putut vedea „live” cum procedează bodyguarzii profesionişti în diferite situaţii.

Vezi şi FOTO-VIDEO: Bodyguarzi români și străini în acţiune, la Alba Iulia. Demonstraţii de escortare a VIP-urilor şi intervenţie în caz de atac

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax