Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Din Alba, pe Stade de France. Zeci de albaiulieni au mers la Paris să susțină echipa națională, la primul meci din UEFA Euro 2016

Publicat

13428570_1071907789564213_4876687591081807952_n România a pierdut meciul de deschidere de la Campionatul European, 1-2 în fața Franței. Echipa condusă de Anghel Iordănescu a fost la doar câteva minute de un rezultat mare şi doar o execuţie de excepţie a lui Payet, pe final, a făcut ca naţionala tricoloră să piardă la debutul turneului. Mai mulți suporteri din Alba i-au încurajat pe jucătorii români  din tribunele arenei Stade de France.

Lovitura de începere a aparținut Franței. Elevii lui Anghel Iordănescu au început curajos și au trecut pe lângă deschiderea scorului în minutul 4, când Bogdan Stancu a șutat din doar doi metri în portarul francez. Prima repriză s-a încheiat cu jucătorii francezi asaltând buturile lui Tătăruşanu, însă numeroasele faze fixe nu au fost concretizate, ultima oportunitate fiind mingea trimisă cu capul de Giroud peste poartă (45+1).

Partea a doua a meciului a început cu o nouă ratare a lui Stancu, care a trimis mingea alături de poartă (48). Primul gol al turneului din Franța a fost marcat de Olivier Giroud (58), cu capul, devansându-l pe portarul Ciprian Tătăruşanu, la o centrare înaltă trimisă de Payet. Doar opt minute a condus Franţa, pentru că Evra l-a agăţat în careu pe Stanciu, iar jucătorul român a restabilit egalitatea (65) din penalty-ul acordat de arbitrul Viktor Kassai: 1-1.

(P)  Haine sport pentru orice sezon, pe FashionSport.ro. Peste 40.000 de articole sport de bărbați, femei și copii.  Adidași alergare, pantofi ciclism, ghete fotbal, pantofi skateîncălțăminte drumeție, pantaloni scurti, tricouri și bluze de la 900 de branduri: Adidas, Jack and Jones, Nike, Pierre Cardin, Puma, Londsdale, Under Armour, Brithish Knights, New Ballance, Karrimor, Soul Cal, Everlast, Dunlop, Kangol, Vans etc. Reduceri mari în fiecare zi

Francezii au forțat atacul însă elevii lui Anghel Iordănescu s-au apărat bine, încercând să pună probleme pe contre. Cu toate acestea, când speranţele într-un egal al României erau mai mari ca oricând, Dimitri Payet a prins un şut la vinclu, la care Tătăruşanu a fost spectator (89).

13432318_1253721851306829_5429555882398720548_n Printre cei aproximativ 20.000 de români prezenți în tribune la meciul de deschidere al Campionatului European de Fotbal 2016 s-au numărat și mai mulți suporteri din județul Alba.

Aceștia au publicat pe rețelele de socializare mai multe fotografii și secvențe video făcute înaintea meciului, în deschiderea evenimentului sau în timpul jocului.

Îmbrăcați în tricourile naționalei, cu steaguri, șepci, pălării sau mici bannere, i-au incurajat pe fotbaliștii antrenați de Puiu Iordănescu pe durata întregii partide.

La final, suporterii din Alba s-au declarat mândri de jucătorii echipei naționale, chiar dacă aceștia au pierdut în fața Franței.

România va disputa următorul meci în Faza Grupelor la UEFA Euro 2016 în 15 iunie, cu Elveția.

Foto: facebook

sursa: realitatea.net, digi24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate