Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Distracție pe pârtia Vârtop din Arieșeni. Peste 700 de oameni au venit, sâmbătă, la Serbările Zăpezii

Publicat

YouTube video

DJ Jungle a încins atmosfera pe pârtia „Vârtop” din Arieșeni, iar concursurile pe zăpadă au făcut deliciul celor prezenți, sâmbătă, la Serbările Zăpezii. Aruncări cu bulgări sau alunecare cu obiecte neomologate a fost un alt moment distractiv al zilei. Pentru cei tineri, apogeul a fost atins la jocul hochei pe zăpadă.

Hocheiul pe zăpadă a fost unul dintre cele mai atractive momente ale zilei pentru cei peste 700 de turişti participanţi la Serbările Zăpezii din Arieşeni. Fiecare participant a fost ambițios și a luptat pentru fiecare minge. Viitorul Sântimbru s-a impus la acest sport, inedit.

Hit-urile de pe pârtie au făcut ca schiurile să alunece mai ușor –  cei doi MC au oferit hit-uri vechi și noi, iar replica „Ce avem noi aici?” din filmul „BD la munte și la mare” a făcut furori în rândul celor prezenți. Seara, sunt așteptate focul de tabără, artificii, dar și concertele oferite de Keo, Andreea Bălan și Skizzo Skillz.

Muzică pentru toate gusturile pe pârtia Vârtop

Imediat după încheierea jocurilor pe zăpadă, pe scenă și-au făcut apariția formații cu nume în muzica românească. Dacă pentru cei de vârsta a treia a concertat Aurora și Săndel Mihai, pentru cei tineri au încins atmosfera Andreea Bălan, Keo și Skizzo Sikllz.

Seara s-a încheiat cu un spectacol de torțe oferit de membrii  Salvamont, focul de artificii, dar și un mare foc de tabără.

Vezi aici programul complet al evenimentului.

FOTO: Cătălin Crăciun

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax