Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO VIDEO: Doi adulți și o fetiță, răniți într-un accident rutier pe Autostrada A1, Sebeș-Sibiu

Publicat

Un accident rutier a avut loc marți dimineață, în jurul orei 8.40, pe autostrada A1, Sebeș-Sibiu. Potrivit polițiștilor, în urma coliziunii între două TIR-uri și un autoturism trei persoane au fost rănite. 

Potrivit Centrului Infotrafic, pe Autostrada A1 Sibiu-Deva, la kilometrul 242 de metri, în zona mun. Sibiu, județul Sibiu, s-a produs o coliziune față-spate între 2 TIR-uri și un autoturism, pe sensul de mers către Sibiu.

Au rezultat 2 victime din autoturism (un copil și conducătoarea auto) cu fracturi la picioare, din primele investigații. Totodată, unul dintre conducătorii de TIR acuza dureri în zona pieptului. Traficul este blocat pe prima bandă și cea de urgență ale direcției către Sibiu, circulându-se doar pe cea de-a doua bandă.

La fața locului Serviciul de Ambulanță Sibiu, a trimis de urgenta doua echipaje de tip C si B. În urma accidentului au rezultat 3 victime. Echipajele SAJ au acordat asistenta medicala unei femei de 33 ani ,după ce a fost descarcerata de echipajele ISU.

Femeia a prezentat traumatism de bazin cu suspiciune de fractură  și traumatisme de membre inferioare. A mai fost asistată o fețita de 7 ani care a suferit fracturi la membrul inferior și alte traumatisme. A treia victima a fost transportata la UPU de către un echipaj ISU.

Polițistii rutieri desfășoară cercetări în vederea stabilirii cauzelor exacte care au dus la producerea accidentului. În prezent, traficul se desfășoară îngreunat, pe banda a doua.

Reprezentații ISU Sibiu au transmis că minora de 7 ani a primit asistență medicală și a fost transportată la spital cu traumatism cranio cerebral și traumatism membru inferior.

Totodată un bărbat, de aproximativ 45 de ani (șoferul unuia dintre TIR – uri) a fost evaluat medical și transportat la UPU Sibiu cu traumatism abdominal.

sursă foto, video: DRDP, SAJ Sibiu, ISU Sibiu INFO TRAFIC județul Sibiu.

sursă info: Centrul Infotrafic, SAJ Sibiu, ISU Sibiu.

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News.

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax