Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Doi cicliști din Alba, la competiția Carpathian MTB Epic 2019, una dintre cele mai spectaculoase din Europa

Publicat


Gabi Treistaru și Adi Micu, doi cicliști din Alba, membri ai echipei sportive de amatori „Biciclim”, au participat weekend-ul trecut la Carpathian MTB Epic 2019, una dintre cele mai spectaculoase competiții de mountain biking din Europa.

Cursa 1-day Challenge a avut loc duminică, pe un traseu de 43 km și 1800 m diferență de nivel. La final, Gabi Treistaru s-a clasat pe locul 7 la categoria de vârstă și 22 la general iar Adi Micu locul 16 la categorie și 49 la general.

„Suntem la Carpathian MTB Epic 2019. 

Zgribuliți de frig și înfrigurați de emoții, ne încurajăm de pe margine băieții, aliniați cuminți la start.

„Pedalați cu grijă, da!” „Au de toate la ei?” „N-ați luat pita și slana, băieți!”

După unii, cicliști de talie mondială și jurnaliști renumiți, Carpathian MTB Epic 2019 este una dintre cele mai spectaculoase competiții de biciclit montan din Europa, datorită peisajelor unice, traseelor nebătute de cicliști, ce-ți împing limitele spre margini și organizării de top.

În cursa destinată cicliștilor amatori, un traseu de 43 km cu diferența de nivel de 1800 m și dificultate 4 din 5. Ne mândrim să-i avem la start pe Gabi si pe Adi printre cei 102 participanți.

Pe ritmuri de rock începe numărătoarea inversă. Nimeni nu mai are curaj să zică nimic. Mai facem câte-un semn: all good!

Hai băăăăieeeețiii!

Hai BICICLIM!

Pornim aplicația să-i urmărim pe traseu. „Pe unde-i Gabi ?” „Cred că urcă, a scăzut viteza!”

“Adi e la km 22, coboară, are 18 la oră”.

Mai o zamă de fasole, mai un ceai cald si iar …„Unde-s? Cum stau?” „Mai au 2 km” Dăm buzna afară, ne împrăștiem care pe unde cu camerele pregătite …
Oricum ar fi, avem deja doi campioni, și-i iubim!

Apare Gabi ! Haideee Gabiii !

Ne uităm după casca verde a lui Adi, în speranța că-l vedem de departe. Vineeeee!

„M-am oprit să ajut un tip ce făcuse pană.”

Cum să nu-l iubești pe omul ăsta?

Plini de noroi, însetați, obosiți dar cu zâmbetul pe buze, ei sunt eroii noștri!

Traseu greu, prin pâraie cu apa până la pedale și prin păduri, cu pushbike-uri peste stânci alunecoase și noroaie înșelătoare. A fost greu pe urcări dar și pe coborâri. Și-a mai și plouat, ca și bonus!

Putem doar să ne închipuim efortul pe care l-au făcut.

Răsplata: Gabi Treistaru locul 7 la categoria de vârstă și 22 la general iar Adi Micu locul 16 la categorie și 49 la general.

Dar suntem mândri de ei până la cer!

Hai pe șa până data viitoare!”


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

Trascău Trail Run, concurs de alergare montană la Rimetea. Curse epice în peisaje de poveste. Înscriere și programul competiției

Publicat

trascau

La Rimetea va avea loc, pe 28 septembrie, a doua ediție a concursului de alergare montană Trascău Trail Run. Competiția se va desfășura pe unul dintre cele mai frumoase trasee din Transilvania, într-un peisaj de poveste și cu semnificație istorică. Piatra Secuiului, Cetatea Colțești cu donjonul secular și pădurile de foioase ce îmbracă muntele Ardașcheia […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Sondaj Alba24, faza pe partide: Cine considerați că ar trebui să candideze la funcția de primar al municipiului Alba Iulia?

Publicat

s

Alegerile pentru funcția de primar al municipiului Alba Iulia, stârnesc dezbateri și calcule în interiorul principalelor formațiuni politice din județ, în condițiile în care, în lipsa lui Mircea Hava, lupta este deschisă. Poziția de primar în municipiul reședință de județ este foarte importantă pentru orice partid, întrucât influențează mult și ceea ce se întâmplă în […]

Citește mai departe
Publicitate

CUGIR

Ce pedeapsă a primit un tânăr din Cugir, care a amenințat cu moartea bătaia și mutilarea un agent de poliție

Publicat

politie

Un tânăr de 19 ani, din Cugir, a fost condamnat la 7 luni de închisoare cu amânare, după ce a amenințat cu moarte, bătăia și cu mutilarea un agent de poliție.  Fapta s-a petrecut în data de 6 octombrie a anului 2018. Atunci agentul de poliție S.Ș. a intrevenit pe o stradă din municipiu, fiind […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Peste 18.300 de lei, pensia medie pentru magistrați. Câte pensii de serviciu se plătesc în România

Publicat

Peste 3.800 de persoane beneficiau de pensii de serviciu, la finalul lunii iulie 2019, în baza Legii 303/2004, privind statulul procurorilor şi judecătorilor. Pensia medie în cazul acestor beneficiari era de 18.315 lei, din care 17.143 de lei cotă suportată din bugetul de stat, informează Mediafax. În total, potrivit datelor centralizate de Casa Naţională de […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate