Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Doi tineri din Alba şi-au pierdut viaţa într-un ACCIDENT în judeţul Bistriţa-Năsăud. Maşina a fost secţionată de un parapet

YouTube video

Publicat

accident mortal frelander coldau Doi tineri care circulau cu o maşină de teren înmatriculată în Alba şi-au pierdut viaţa în urma unui teribil accident petrecut duminică, pe DN17, în localitatea Coldău, între Bistriţa şi Dej.

În urma apelului la 112, la fața locului au intervenit mai multe echipaje de prim-ajutor dar și polițiștii. În accident a fost implicat un autovehicul de teren (Land Rover Freelander) înmatriculat în județul Alba.

Conducătorul autovehiculului, care circula dinspre Beclean spre Dej, a intrat pe contrasens și s-a izbit violent de parapetul de protecție. În urma impactului, parapetul a pătrus în autovehicul până în partea din spate.

Pompierii au intervenit și ei pentru a elibera victimele prinse între fiarele contorsionate. Cele două persoane se întorceau de la o nuntă din Vatra Dornei și cel mai probabil, pe fondul oboselii, șoferul ar fi adormit la volan.

Personalul medical a găsit două persoane aflate în stop cardio-respirator. În ciuda eforturilor depuse de medicii de pe ambulanță, cele două victime nu au mai putut fi salvate și s-a constat decesul. Este vorba de doi bărbați în vârstă de 34, respectiv 35 de ani.

Șoferul mașinii de teren a fost sancționat pentru depășirea vitezei cu câteva zeci de minute înainte de producerea tragediei de la Coldău.

UPDATE: Potrivit IPJ Bistriţa-Năsăud, cei doi tineri care şi-au pierdut viaţa, S.A.V (34 de ani) şi I.M. (35 de ani) aveau domiciliile în judeţul Cluj. Unul dintre ei este originari din zona Blaj, judeţul Alba.

Cei doi tineri care au murit în accident sunt Alexandru Vasile Simu (34 de ani), din Bucerdea Vinoasă (Alba), absolvent al Colegiului „IM Clain” din Blaj şi cadru universitar la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină din Cluj-Napoca. Avea domiciliul în comuna Floreşti, lângă Cluj. El conducea maşina. Cealaltă victimă este Marius Ioaniciu (35 de ani), pasager pe bacheta din spate (potrivit unor surse, acesta dormea în momentul impactului). Bărbatul era din Turda, însă avea afaceri la Alba Iulia.

Atenţie, imaginile vă pot afecta emoţional.

sursa: dej24.ro

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. motzu'

    luni, 04.05.2015 at 12:34

    Dumnezeu sa-i odihneasca in pace! Mare pacat, doar pe Marius l-am stiut, un om extraordinar. Condoleante familiilor!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate