Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Dorel lovește din nou la Alba Iulia. A „îngropat” un motostivuitor în podul pietonal al Porții a IV-a

Publicat

Dorel lovește din nou la Alba Iulia. De data asta a afundat un motostrivuitor în Podul de la Poarta a IV-a a Cetății Alba Carolina și a lasat ca amintire nu un lacăt prins de balustradă ci o gaură de toată frumusețea în puntea podului.  Ce căuta un motostivuitor pe un pod pietonal numai cei care îl manevrau au răspunsul la întrebare. Dar după „isprava” pe care au reușit-o cei vinovați nu s-au oprit, unul dintre ei devenind agresiv cu persoana care filma toată întâmplarea.

Astăzi, Dorel a ales calea ușoară de acces în Cetatea Alba Carolina, dar nu mergând, ci conducând un motostivuitor pe podul de lemn al Poarții a IV-a.

Cum era de așteptat puntea podului care este destinată pietonilor nu mașinilor industriale a cedat sub greutate utilajului.

Acest lucru putea fi evitat cu ușurință dacă cei responsabili de manevrarea sa ar fi folosit o altă cale de acces nu un pod de lemn care a fost oricum peticit de câtea ori la vreme lui.

Dar cum onoarea lui Dorel chiar și după ce a greșit nu poate fi pătată, unul dintre cei responabili a devenit recalcitrant și l-a amenințat pe cel care făcea poze și filma isprava  că îi aruncă telefonul în șanțurile cetății.

Iar despre lemnul din epoca „smart city” folosit la construcția podului să zicem că nu mai este atât de rezistent ca cel din trecut, podul fiind reparat și peticit de mai multe ori în decursul timpului.

Cireșa de pe tort și acțiunea care a completat întâmplarea de astăzi a fost semnalizarea gropii cu o capra publicitară pentru ghid turistic și vizitare a Cetății Alba Carolina.

 

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    luni, 11.06.2018 at 16:24

    Ce mi Dorel ce mi Stalin. Amandoi au fost parasiti de judecata. Unul cand a fost mic si a ajuns motostivuitorist si celalalt ca l-au prins batranetile intr-un post ce-l depaseste demult. Mai, dar mai exista si un city-manager, si asta o fi tot un Dorel cu salar de 15 000 de lei ? Pana la proba contrarie cam asa s-ar parea ca stau lucrurile. Doar nu s-o fi nascut Dorel in Alba Iulia ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax