Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Dotări noi la ISU Alba. Container de echipamente, pentru utilizare în operaţiunile de căutare-salvare

Publicat

20171017_110946 Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Unirea” al județului  Alba are în dotare un container pentru căutare-salvare. Având o valoare de aproximativ 400.000 de euro, sumă ce include camionul pentru transportul acestuia, containerul cuprinde echipamente specifice operațiunilor de căutare-salvare, dar și PSI. 

Destinat serviciilor pentru situații de urgență, acest container asigură depozitarea unui volum mare de echipamente, scule și aparate, ce sunt operaționalizate la nevoie, în cazul unor incidente de proporţii, prin transportarea containerului pe cale terestră cu ajutorul unor autovehicule dotate cu sistem hidraulic de încărcare/descărcare cu cârlig, conform standardului DIN 30722.

„Conținutul exact al containerului este personalizabil după nevoile punctuale ale fiecărui beneficiar, dar în principiu ele transportă cât mai multe din tipurile de echipamente specifice operațiunilor de căutare-salvare, dar și PSI: echipamente pentru ridicare; pentru iluminat; de descarcerare; de geniu; pneumatice; de tâmplarie; salvare de la înălțime; pentru detecția curentului electric; pentru căutare de victime rămase captive, în urma unor cutremure, alunecări de teren, avalanșe; echipament de protecție pentru salvatori, inclusiv PSI; materiale de construcție; echipamente PSI. Deși avem de-a face cu un volum mare de echipamente, accesul la ele se face rapid, mulțumită unei compartimentări ergonomice”, precizează reprezentanţii ISU Alba.

Majoritatea echipamentelor pot fi transportate și independent, în cutiile de aluminiu în care sunt fixate, în funcție de necesitățile punctuale reclamate de intervenție.

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax