Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Două zile de festival pe Câmpia Libertății de la Blaj. Seether şi Awolnation pentru prima dată în România

Publicat

YouTube video

Câmpia Libertății de la Blaj se va transforma în acest weekend în paradisul iubitorilor de muzică. Seether, Awolnation, Paraziţii, Vunk, Zdob și Zdub, dar și alți alte formații de renume vor urca pe cele trei scene amplasate deja de organizatori de la Blaj aLive.

Începând de sâmbătă și până duminică, blăjenii și nu numai se vor putea bucura de un festival de muzică la care sunt invitate să participe atât trupe din România, cât și din străinătate. Biletele sunt deja vândute în proporție de 70%, iar organizatorii se așteptă la peste 10.000 de participanți în fiecare zi de eveniment.

Bugetul pentru acest festival al muzicii este de 350.000 de euro din care 30.000 de euro au fost dați de Primăria Municipiului Blaj și 30.000 de Consiliul Județean Alba, iar restul din sponsorizări.

„Sperăm ca evenimentul să fie un model de organizare și că vizitatorii Blajului se vor simți bine în cele două zile în care se va desfășura festivalul”, a spus primarul Gheorghe Rotar, prezent la conferința de lansare a evenimentului.

Acesta a precizat că roagă localnicii să evite deplasările cu mașina, pentru a nu îngreuna foarte tare traficul.

Primarul nu a uitat să precizeze faptul că orașul pe care îl conduce are un deficit în ceea ce privește serviciile și locurile de cazare.

„Avem destule probleme în ceea ce privește dezvoltarea serviciilor. Ținând cont de trendul pozitiv dezvoltarea municipiului, sfătuiesc investitorii să investească pentru această dezvoltare și vreau să spun că administrația locală le va fi un partener serios și echilibrat”, susţine primarul.

Alături de acesta, la conferință a mai fost prezent și președintele CJ Alba, Ion Dumitrel, precum și directorul executiv al festivalului, Codruța Vulcu.

Dumitrel a ținut să precizeze că, așa cum spunea primarul Rotar, Blajul nu se implică în lucruri mici, și nici Consiliul Județean. „Sperăm ca acest eveniment să fie un reper pentru evenimentele de profil din toată România. Ce va fi aici în aceste zile sunt convins că va convinge tineretul din Blaj, din județul Alba, din Transilvania, că lucrurile mari se fac de oameni serioși. Sunt convins că se vor gândi bine la viitorul lor și la ce își doresc în viitor. Au aici locuri de muncă, un oraș frumos și cochet”, a spus Ion Dumitrel.

Potrivit organizatorilor acestui eveniment, vor fi amplasate trei scene, servirea se va face pe bază de jetoane, iar intrarea pentru minorii de până la 14 ani este liberă.

Pe Câmpia Libertății au fost deja montate scenele, luminile și echipamentul de sonorizare au fost și ele instalate şi se lucrează la ultimele detalii. De asemenea, va fi organizat un atelier tehnic, unde cei prezenți vor putea vedea tot felul de mașinării și roboți. La intrare, fiecare participant va fi controlat: oamenii nu au voie să intre cu arme, cuțite sau sticle.

PROGRAMUL CONCERTELOR:

Sâmbătă, 7 iunie

Ora 15.15 Verde – România

Ora 15.50 Gasolines – Germania

Ora 17.00 Aria Urbana – România

Ora 18.00 Grimus – România

Ora 19.15 Robin and The Backstabbers  – România

Ora 20.15 Viţa de Vie  – România

Ora 21.30 Paraziţii  – România

Ora 22.45 Seether – SUA; Matthias Meyer (Liebe*Detail/Watergate) – Germania, Kenny Larkin (Art of Dance Records) – SUA, Dan Andrei – România

Duminică, 8 iunie

Ora 15.30 AnySound – România

Ora 16.15 The Speakers – România

Ora 17.15 IMPEX – România

Ora 18.00 Blackstar – România

Ora 19.00 Alternosfera  – Moldova

Ora 20.15 Vunk – România

Ora 21:30 Zdob şi Zdub (MD)

Ora 22:45 AWOLNATION  – SUA, Tobias Thomas (Kompakt) – Germania, Coma Live (Kompakt) – Germania, Matias Aguayo (Comeme) – Germania, Barnt (Magazine) – Germania.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax