Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO- VIDEO: Drumuri și gospodării inundate la Poiana Vadului. O ploaie torențială a făcut ravagii, joi după amiaza, în comună

Publicat

O ploaie torențială de o jumătate de oră a făcut ravagii, joi după amiază, în comuna Poiana Vadului din Munții Apuseni. Cantitatea mare de precipitații acumulată de pe versanți într-un pârâu  s-a revărsat peste gospodăriile oamenilor și pe drumurile din comună.

Ploaie torențială a durat nu mai mult de o jumătate de oră, dar a fost de ajuns să provoace o viitură care să acopere cu apă o parte din gradinile și drumurile din localitate.

În altă parte a comunei ploaia s-a transformat în grindina. ” A fost cât oul de găină” spune o localnică  și ne trimite o imagine cu gheața care i-a lovit gospodăria.

Curți inundate, copaci scoși din radăcini și garduri rupte.

ANM a transmis o avertizare ”Cod Portocaliu” pentru mai multe localități din județul Alba, în jurul orei 16,00. De asemenea tot județul se afla încă de ieri dimineața sub Cod Galben de vreme rea.

Foto/ Video: Facebook/ Adela Stan/Todea Darius

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax