Connect with us
Publicitate

BLAJ

FOTO-VIDEO: Echipa feminină de minivolei ACS Atomic Blaj, calificată pentru al doilea an consecutiv la turneul semifinal

Publicat

Echipa feminină de minivolei ACS Atomic Blaj s-a calificat, pentru al doilea an consecutiv, la turneul semifinal al campionatului național.

Minivoleibalistele au învins duminică, 30 mai, pe sportivele de la ACS Alpha Sport Team Sibiu cu scorul de 3 la 1 și au încheiat Seria E pe locul doi. 

Clasamentul final al grupei arată astfel:

  1. ACS Alpha Sibiu 2 – 18 puncte
  2. ACS Atomic Blaj – 12 puncte
  3. LPS Cetate Deva – 6 puncte
  4. ACS Alpha Sibiu 1 – 0 puncte

Potrivit RadioBlaj, turneul semifinal se va desfășura într-o singură zi, în data de 19 iunie, gazda urmând a fi anunțată de Federația Română de Volei. Vor fi patru serii a câte trei echipe, iar din fiecare serie se vor califica la turneul final ocupantele primelor două poziții.

ACS Atomic Blaj este singurul club din județul Alba care participă, în acest sezon, cu echipa de minivolei fete la Campionatul Național de Minivolei. Clubul blăjean se află printre cele șase cluburi private din cele 20 de participante la această competiție. În acest sezon atipic, în care cheltuielile de participare au crescut din cauza pandemiei de coronavirus, ACS Atomic Blaj a înscris, în competițiile naționale de volei juvenil, trei echipe feminine, la categoriile cadete, speranțe și minivolei.

foto: Clubul Sportiv Atomic Blaj

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    luni, 31.05.2021 at 19:59

    Ce frumos ! Bravo !! In Alba Iulia suntem la pamant in sporturile de echipa.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax