Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Echipa ISU Alba a câştigat concursul zonal pentru descarcerare şi prim ajutor. Vezi intervenții ”live” şi festivitatea de premiere

Publicat

20150529_133647 La Alba Iulia s-a încheiat vineri Competiția Națională de Descarcereare și Acordare a Primului Ajutor Calificat, faza zonală. Desfășurată în şanţurile de Vest ale Cetăţii Alba Carolina pe parcursul a două zile, competiția a adunat la start echipe de la inspectoratele de urgenţă din județele Alba, Arad, Caraș-Severin, Hunedoara și Timiș.

Echipa Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Unirea” al județului Alba s-a situat pe primele locuri, atât la proba de descarcerare din autovehicule, cât și la proba de acordare a primului ajutor calificat și merge la etapa finală a concursului care se va desfășura la Târgu Mureș.

Competiția de descarcerare din autovehicule și de acordare a primului ajutor calificat a fost gândită ca o platformă de învățare și de testare a deprinderilor, printr-o evaluare strictă, unde participanții sunt încurajați să-și autoevalueze propriile practici și tehnici.

YouTube video

YouTube video

La festivitatea de premiere au participat inspectorii șefi din județele Timiș și Hunedoara, reprezentanții inspectorului șef de la Arad și reprezentanții ISU Alba.

20150529_133024_Richtone(HDR) Clasament proba de descarcerare din autovehicule:

Locul I – Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” al judeţului Alba

Locul II – Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Banat” al judeţului Timiș

Locul III – Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Iancu de Hunedoara” al judeţului Hunedoara

 

 

 

20150529_133217_Richtone(HDR) Clasament proba de acordare a primului ajutor calificat:

Locul I – Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” al judeţului Alba

Locul II – Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Banat” al judeţului Timiș

Locul III – Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Semenic” al judeţului Caraș-Severin

Au fost acordate premii și pentru:

Cel mai bun comandant de echipaj – plutonier major Ciprian Stoia – ISU Alba

Cea mai bună echipă de paramedici – ISU Alba

Cea mai bună echipă de servanți – ISU Alba

De asemenea, a fost acordată o diplomă de participare pentru ISU Arad și diplome celor șase evaluatori de la cele două probe (dr. Ana Maria Amzulescu – SMURD Alba, plutonier major Ioan Sima – ISU Mureș, plutonier Cristian Roman – ISU Maramureș, plutonier major Marius Todea – ISU Bihor, plutonier major Sergiu Cotea – ISU Mureș, plutonier major Claudiu Todoran – ISU Mureș).

Competiţia Naţională de Descarcerare şi Acordare a Primului Ajutor Calificat, faza zonală, a reunit la start, echipe aparținând Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” al judeţului Alba, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Vasile Goldiș” al Judeţului Arad, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Semenic” al judeţului Caraș-Severin, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Iancu de Hunedoara” al judeţului Hunedoara și Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Banat” al judeţului Timiș.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax